maandins

Direktlänk till inlägg 1 oktober 2009

Från mitt perspektiv!

Av maandi - 1 oktober 2009 18:07

MEn tjalaho!

Sitter här i min ensamhet o fryser fötterna av mig, medans mamma o pappa

nyss gick ut genom dörren på väg till föräldramötet! Hoppas att inte det dära

blåbärskriget kommer upp... för jag va INTE delaktig... NJAE men det har inte

varit nå blåbärskrig, skämtade bara lite :'>

Idag åkte jag till sjukhuset till halv två, sen klippte jag mig kvart i tre.

Det vart snyggt, konstigt men snyggt!


Nu  ska jag titta på tv eller nå annat bra!

Pussohaj


  

Jag ser världen på mitt sätt, o Gud hjälper mig i uppförsbackar

Jag är jag, och jag har aldrig mått bättre - svär!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maandi - 4 januari 2011 13:07


Nä nu satan. Hejdå bloggplatsen. Hejsan blogg.se Snälla,snälla,snälla,snälla fortsätt läs på den här.     Fick utav casssandraaaaaaaa, var massamassa smycken i paketen! ...

Av maandi - 3 januari 2011 12:26


Hej. Pappa kom nyss in med ett paket från Cassandra. Hahaha, ''first class mail''. HIHI. Ska öppna det, sen går jag och simmar. Sen ska jag byta blogg, sen byter jag den. Hejdå.   @weheartit ...

Av maandi - 31 december 2010 03:48

         (har klackisar på mä, bredvid stora systern vetdu)     (ronja fick smink. hon la läppstift på ögonen, mycket också. fint liksom)             (plus nattkläder. extra batteri,självutlösare,diffuser to ma camera.)   (rensade ru...

Av maandi - 30 december 2010 01:31

Sitter och kollar igenom min spellista. Har jättekul. Har gjort en fin liten text.   You make me hate sex, And you're a psycho killerAnd i'm fifteen, and you belong with me, and, and, wait for it, WHIIIITE HOOOOOORSEEEE.*and then you were a lovef...

Av maandi - 30 december 2010 00:04


Oj vad jag lovar saker. Jag har faktiskt knäppt bilder idag. Och imorgon ska jag berätta sånt där ''ointressant fjortisbloggar''saker. Och efter nyår byter jag antagligen blogg, om jag hinner fixa designen ;> Och ni bryr er. Puss! Och Oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se