maandins

Direktlänk till inlägg 29 december 2009

Chasing Pirates

Av maandi - 29 december 2009 00:20

Läste på Amanda Hådns blogg ( http://aamandahdn.blogg.se ) att hon hade tydligen hittat en låda med massa gamla smycken som man kan använda nu, så jag sökte igenom hela huset efter mammas låda med smycken hon samlat på sig genom livet. AND I FOUND IT! yeah, bra man är eller? Här är det jag tog, tjusiga saker ;) :

och lite krimskrams, fancy stuff!


Ska nog försöka gå o sova nu.... HAHA kommer inte klara det! Men hejdå älskade läsare(L)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maandi - 4 januari 2011 13:07


Nä nu satan. Hejdå bloggplatsen. Hejsan blogg.se Snälla,snälla,snälla,snälla fortsätt läs på den här. Fick utav casssandraaaaaaaa, var massamassa smycken i paketen! ...

Av maandi - 3 januari 2011 12:26


Hej. Pappa kom nyss in med ett paket från Cassandra. Hahaha, ''first class mail''. HIHI. Ska öppna det, sen går jag och simmar. Sen ska jag byta blogg, sen byter jag den. Hejdå. @weheartit ...

Av maandi - 31 december 2010 03:48

(har klackisar på mä, bredvid stora systern vetdu) (ronja fick smink. hon la läppstift på ögonen, mycket också. fint liksom) (plus nattkläder. extra batteri,självutlösare,diffuser to ma camera.) (rensade ru...

Av maandi - 30 december 2010 01:31

Sitter och kollar igenom min spellista. Har jättekul. Har gjort en fin liten text. You make me hate sex, And you're a psycho killerAnd i'm fifteen, and you belong with me, and, and, wait for it, WHIIIITE HOOOOOORSEEEE.*and then you were a lovef...

Av maandi - 30 december 2010 00:04


Oj vad jag lovar saker. Jag har faktiskt knäppt bilder idag. Och imorgon ska jag berätta sånt där ''ointressant fjortisbloggar''saker. Och efter nyår byter jag antagligen blogg, om jag hinner fixa designen ;> Och ni bryr er. Puss! Och Oc...

Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se