maandins

Direktlänk till inlägg 31 december 2009

You Belong With Me

Av maandi - 31 december 2009 00:58

Hello kära blogg, missed me? Ofc! Igår spenderade jag dagen hos Waynie. Lockade hennes hår med min icurl, och kollade lite på datorn och hade det jättekul bara! Sen kom papsi när han var på väg hem och hämtade upp mig sen åkte vi hem och sen åkte vi på bion och såg Avatar! Bästa filmen i hela mitt liv or what? Grymt bra gjord, och bra handling och bah helt perfekto! 

Vaknade imorse vid 1000kanske, men ville drömma lite mer så jag somnade om till 1300. Grymt skönt, helt utvilad lixxx. Sen har jag bara legat hemma och degat i sängen, och spelat lite osv.. Firar nyår hemma med Linda, Markus, mamma och pappa. Skitmys enligt mig, har aldrig spenderat nyår på något annat sätt ju. Slut på saker att säga så 

sweet dream baby. cyaa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maandi - 4 januari 2011 13:07


Nä nu satan. Hejdå bloggplatsen. Hejsan blogg.se Snälla,snälla,snälla,snälla fortsätt läs på den här.     Fick utav casssandraaaaaaaa, var massamassa smycken i paketen! ...

Av maandi - 3 januari 2011 12:26


Hej. Pappa kom nyss in med ett paket från Cassandra. Hahaha, ''first class mail''. HIHI. Ska öppna det, sen går jag och simmar. Sen ska jag byta blogg, sen byter jag den. Hejdå.   @weheartit ...

Av maandi - 31 december 2010 03:48

         (har klackisar på mä, bredvid stora systern vetdu)     (ronja fick smink. hon la läppstift på ögonen, mycket också. fint liksom)             (plus nattkläder. extra batteri,självutlösare,diffuser to ma camera.)   (rensade ru...

Av maandi - 30 december 2010 01:31

Sitter och kollar igenom min spellista. Har jättekul. Har gjort en fin liten text.   You make me hate sex, And you're a psycho killerAnd i'm fifteen, and you belong with me, and, and, wait for it, WHIIIITE HOOOOOORSEEEE.*and then you were a lovef...

Av maandi - 30 december 2010 00:04


Oj vad jag lovar saker. Jag har faktiskt knäppt bilder idag. Och imorgon ska jag berätta sånt där ''ointressant fjortisbloggar''saker. Och efter nyår byter jag antagligen blogg, om jag hinner fixa designen ;> Och ni bryr er. Puss! Och Oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se