maandins

Direktlänk till inlägg 31 december 2009

Sofia älsklinggg

Av maandi - 31 december 2009 01:31

Vill bara tillänga ett litet inlägg till min älskade vän Sofia. Sopfian, Sookie, Fia.

Älskade Sofia, 8 år har jag kännt dig. Vi har haft våra stunder, vi har bråkat och vi har alltid löst allt. Mitt bästa minne med dig va när du följde med hem till min farbror och mina bonuskusiner blev kära i dig. När Anton bad mig att fråga dig om du ville gifta dig med han, och när Jesper sprang och slog dig på rumpan hela tiden. Haha goodtimes! Och alla vet väl nästan om vårat uppträdande på vårshowen? ''För vi är Sveriges coolaste brudar, kolla killar är vad vi gillar'' Så äre ju? Förlåt för allt ont jag gjort dig, och att du fortfarande är min vän är ett mirakel. Ett mirakel jag är skitglad över. det finns inget annat att säga än: 

Sofia, jag gillar dig till tusen! I'll be here anytime!  http://www.youtube.com/watch?v=CZtUA9_ID0U bara till dig <3

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sofia åström

3 januari 2010 20:11

mandi jag kommer alltid älska dej i med o motgångar du kommer alltid finnas i mitt hjärta!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maandi - 4 januari 2011 13:07


Nä nu satan. Hejdå bloggplatsen. Hejsan blogg.se Snälla,snälla,snälla,snälla fortsätt läs på den här.     Fick utav casssandraaaaaaaa, var massamassa smycken i paketen! ...

Av maandi - 3 januari 2011 12:26


Hej. Pappa kom nyss in med ett paket från Cassandra. Hahaha, ''first class mail''. HIHI. Ska öppna det, sen går jag och simmar. Sen ska jag byta blogg, sen byter jag den. Hejdå.   @weheartit ...

Av maandi - 31 december 2010 03:48

         (har klackisar på mä, bredvid stora systern vetdu)     (ronja fick smink. hon la läppstift på ögonen, mycket också. fint liksom)             (plus nattkläder. extra batteri,självutlösare,diffuser to ma camera.)   (rensade ru...

Av maandi - 30 december 2010 01:31

Sitter och kollar igenom min spellista. Har jättekul. Har gjort en fin liten text.   You make me hate sex, And you're a psycho killerAnd i'm fifteen, and you belong with me, and, and, wait for it, WHIIIITE HOOOOOORSEEEE.*and then you were a lovef...

Av maandi - 30 december 2010 00:04


Oj vad jag lovar saker. Jag har faktiskt knäppt bilder idag. Och imorgon ska jag berätta sånt där ''ointressant fjortisbloggar''saker. Och efter nyår byter jag antagligen blogg, om jag hinner fixa designen ;> Och ni bryr er. Puss! Och Oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se