maandins

Alla inlägg under december 2009

Av maandi - 24 december 2009 12:22

MeRRy CHRiSTMaS BaBy!

åker till klingsta och hare mys där med lillplutten på bilden och många fler.GOD JUL

  

ANNONS
Av maandi - 20 december 2009 22:26

Tjallaballa, mitt liv är inte såå intressant att det är värt att blogga om men aja här sitter jag och skriver ett inlägg iaf! 

I torsdags var det julbal, eller ja - rockfest kanske? Kul vare iaf!


Aja har inget mer på hjärtat och filmen börjar nu så jag ska logga ut.

Här får du en bild på en en riktigt fin skådis!

  

adamgarcia, <3

ANNONS
Av maandi - 9 december 2009 14:33

Hello my friend. Hemma från skolan, som var lite drygare än annars idag. Ikväll äre julmarknad & öppethus på skolan, kooooooooooom. Jag ska vara guide och vi får se hur de går:) Ska göra nå mat sen måste jag nog gå. men tills dess,

take it easy - peace

  miss these summerdays

Av maandi - 8 december 2009 20:04

nej men tjenispenis. Long time ago since I blogged! Men jag tycker att bloggar utan bilder är skittråkigt, min dator har vart helt crazy så inget bloggande.. Men nu försöker jag igen! Om nån nu läser det här, vad borde jag skriva om? Vad borde jag göra på bloggen? Anyway!


Pappa är hemma från Belgien och jag har fått lite grejer. Känner mig lite beroende, men det här har jag fått:   

tre twilightsaga-tidningar & en vanlig tidning - på holländska,franska osv

en kalender med robertpattinson, my love

en newmoon affisch


Sweet! Ska kolla på Desperate Housewifes - tjongelong

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se