maandins

Alla inlägg under januari 2010

Av maandi - 11 januari 2010 18:30

Jadu... Nä men hej :) Nu när skolan börjat orkar jag inte göra annat än vara hemma så det finns nästan inget att blogga om liksom? Men jag kanske ska börja fotografera? Har ju ändå en D60! Vill ha en bebis som Malin och Stefan :(

Av maandi - 9 januari 2010 23:45

Yes, what shall you say?

I onsdags var jag med Amanda och Fredrik! mysigt men segt.

I torsdags började skolan.

Igår fredag så åkte jag in till stan och var med mamma på stan.

Idag var jag och hjälpte pappa med återvinningen sen har jag bara segat hemma! 

Här är en söt bild jag tog imorse, all by myself!

Av maandi - 2 januari 2010 20:30

HEHEHEHEHIHIHIHHO ÅH VA GLAD MAN KAN BLI DÅÅ, haha gladtjej! Albin ringde för kanske 45minuter sen ochsa att jag tydligen skulle vara med han, Anna och kanske Marie eller nån annan imorgon. Och sen helt plötsligt lät han jätteglad och sa att han ville verkligen träffa mig imorgon. Haha glad man blir när man hör sånt :) 

Av maandi - 1 januari 2010 20:00

Hejohopp. Igår kom syrran med boyfriend från sthlm runt 2100. Sedan åt vi en nyårsmiddag hemma och hade mys. Men det bästamed hela kvällen var självklart när vi skulle skjuta raketer! Det var ungefär två skott som sköts iväg från tårtan sedan åkte ett skott mellan pappa och Markus. hahaahaha, sen sprang Linda fram och slog med spaden på tårtan som hade åkt ner i snön. Skitkul! Idag har jag bara varit hemma och slappat och sovit länge. Sköönt lixxxx. Ha en bra start på året!

Ovido - Quiz & Flashcards