maandins

Direktlänk till inlägg 28 februari 2010

städ söndag

Av maandi - 28 februari 2010 13:01

God dagen, söndag idag och vi alla vet väl vad det betyder?

Jag ska i alla fall städa mitt rum. 

Och jag slänger bara saker när jag inte orkar med dom.

Får inte plats med något på skrivbordet

 Så fort jag tar något från sminkhyllan så rasar minst tre saker ner. 


Så aa.. Lägger in en dagens outfit sen, första gången lixx ;);)

 
ANNONS
 
angelo

angelo

28 februari 2010 13:18

fin blogg. kommentera gärna min:)

http://www.angelo.bloggplatsen.se

 
veronica

veronica

28 februari 2010 18:22

dendära FRIDA tidningen har jag med1! woh

http://vvvveronica.blogg.se

 
linn

linn

28 februari 2010 20:47

haha, jag älskar dom också !
ja pefymerna är bra men hårsprayen har jag inte hunnit testa innu :))

http://liinnohlsson.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maandi - 4 januari 2011 13:07


Nä nu satan. Hejdå bloggplatsen. Hejsan blogg.se Snälla,snälla,snälla,snälla fortsätt läs på den här.     Fick utav casssandraaaaaaaa, var massamassa smycken i paketen! ...

Av maandi - 3 januari 2011 12:26


Hej. Pappa kom nyss in med ett paket från Cassandra. Hahaha, ''first class mail''. HIHI. Ska öppna det, sen går jag och simmar. Sen ska jag byta blogg, sen byter jag den. Hejdå.   @weheartit ...

Av maandi - 31 december 2010 03:48

         (har klackisar på mä, bredvid stora systern vetdu)     (ronja fick smink. hon la läppstift på ögonen, mycket också. fint liksom)             (plus nattkläder. extra batteri,självutlösare,diffuser to ma camera.)   (rensade ru...

Av maandi - 30 december 2010 01:31

Sitter och kollar igenom min spellista. Har jättekul. Har gjort en fin liten text.   You make me hate sex, And you're a psycho killerAnd i'm fifteen, and you belong with me, and, and, wait for it, WHIIIITE HOOOOOORSEEEE.*and then you were a lovef...

Av maandi - 30 december 2010 00:04


Oj vad jag lovar saker. Jag har faktiskt knäppt bilder idag. Och imorgon ska jag berätta sånt där ''ointressant fjortisbloggar''saker. Och efter nyår byter jag antagligen blogg, om jag hinner fixa designen ;> Och ni bryr er. Puss! Och Oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se