maandins

Direktlänk till inlägg 28 februari 2010

Dagens allting

Av maandi - 28 februari 2010 21:56

Tror jag haft 5 olika frisyrer och facelooks idag. Här kommer dom;

  

Godmorgon Mandi :')

  

Försök till att se vettig ut.

  

Fick ett ryck..

  

Retarded som vanligt :)

  

Hm, nu ser jag ju normal ut!


Haha åh, orka blogga♥

 
ANNONS
 
irmali

irmali

28 februari 2010 22:20

Haha diggar tredje bilden ;]
Men..hur är det med dej denna sköna kväll då? Jag har det rätt bra men det är lite ensamt att sitta här helt ehum.. haha ensam ;]

http://andreairmali.blogg.se

 
irmali

irmali

1 mars 2010 16:34

Sv; Oj tack så mycket :) Kul att någon gillar min blogg. Hah x)
Va händer idag då? ;D

http://andreairmali.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maandi - 4 januari 2011 13:07


Nä nu satan. Hejdå bloggplatsen. Hejsan blogg.se Snälla,snälla,snälla,snälla fortsätt läs på den här.     Fick utav casssandraaaaaaaa, var massamassa smycken i paketen! ...

Av maandi - 3 januari 2011 12:26


Hej. Pappa kom nyss in med ett paket från Cassandra. Hahaha, ''first class mail''. HIHI. Ska öppna det, sen går jag och simmar. Sen ska jag byta blogg, sen byter jag den. Hejdå.   @weheartit ...

Av maandi - 31 december 2010 03:48

         (har klackisar på mä, bredvid stora systern vetdu)     (ronja fick smink. hon la läppstift på ögonen, mycket också. fint liksom)             (plus nattkläder. extra batteri,självutlösare,diffuser to ma camera.)   (rensade ru...

Av maandi - 30 december 2010 01:31

Sitter och kollar igenom min spellista. Har jättekul. Har gjort en fin liten text.   You make me hate sex, And you're a psycho killerAnd i'm fifteen, and you belong with me, and, and, wait for it, WHIIIITE HOOOOOORSEEEE.*and then you were a lovef...

Av maandi - 30 december 2010 00:04


Oj vad jag lovar saker. Jag har faktiskt knäppt bilder idag. Och imorgon ska jag berätta sånt där ''ointressant fjortisbloggar''saker. Och efter nyår byter jag antagligen blogg, om jag hinner fixa designen ;> Och ni bryr er. Puss! Och Oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se