maandins

Alla inlägg under februari 2010

Av maandi - 23 februari 2010 20:49


nej, inte idag. är verkligen inte på humör idag. men känner mig skyldig ett inlägg så

jag ska göra två kapitel kemi, sen går jag och lägger mig i sängen och försöker somna.

nej, inte idag. orkar egentligen inte blogga idag, men känner mig skydlig. 


Efter skolan tränade jag, kände mig otroligt fjantig när jag stod med två stycken 4kilos hantlar och en kille kom och tog två stycken 14kiloshantlar. Det gick snabbt, bra tidsfördriv också. Ska göra ett till kapitel kemi, sen ska jag nog gå och lägga mig i sängen. 

för alla älskar cambilder


ANNONS
Av maandi - 22 februari 2010 21:59

Frida - Kärleken

Aa vill bara säga tack till Wålle, Amanda, Molle, Måsen, Skorpan och Sookie. Ni är bra!

Fick låna Albins 70-300mm F4-5.6 DG MACRO objektiv till kameran idag. Så jag fotade lite utomhus. Några bilder blev jag nöjda med utan att behöva redigera dom. 

    

förstör, uscha. tycker inte om det

väldigt fint ljus på bilden tycker jag!

    

  tyckte det blev fränt fint ljus igen!


Sen tog jag några med mitt vanliga objektiv:

 fick ett par nya mjukisbyxor för dom andra var för korta.

och ett par tights för alla andra är trasiga  åt lite fruxo och rev sönder asken  fick xanders tuttifrutti ask också, tyckte bilden blev söt  min söta middag!   en utav dom nya kattungarna. sötpluttis <3  herman är klar! och den är god såg på oth, tycker att chad michael murray är så fin

ANNONS
Av maandi - 21 februari 2010 21:45

Cheryl Cole – Fight For This Love

Inatt har jag sovit med Albin och Amanda. Det var väldigt mysigt, och jag somnade 7timmar före dom.. rolig sleepover kompis vavava? Men vi hade kul hela tiden när jag var vaken och de hade tydligen roligt när jag sov också satt aa.. Vi käkade i alla fall pizza på lördag, två vesuvio och en tzatzikisås & vitlökssås. Mums.

 

ankan<3

  

mer mongo <3  och fulingen <3 

Av maandi - 20 februari 2010 14:45

Upptäckte att jag hade två bilder med kameran från i onsdags när jag var sjuk

  bakom: amanda. *mandi tänker: men låt mig soooooova*

 bakom: jag. hello beztizar

Av maandi - 19 februari 2010 23:30

Tre söta bilder från amanda i fredags!

 blä(L)

snygging

Av maandi - 18 februari 2010 22:40

Tycker att bilden är väldigt fin. Och ni alla vill vara som mig, men ni har utväxt and I don't. Sug på den ni. Jag tycker verkligen om er, ni är liksom helt ok? löv to you all 

Av maandi - 18 februari 2010 19:28

Sitter och lyssnar på Spökligan just nu, haha överlycklig! Älskar deras låtar:

Jag är en flodhäst som åker skidor på Mount Everest

Springer i kyrkan och låtsas att jag är präst

En flodhäst som dansar, diggar och går på fest


Några utav oss tjejer går från bspråket, jag går och pratar med M. Vi går förbi FridaB, en kompis till mig(som jag för övrigt inte ens pratar med nu längre*sadface*)

M: Frida har namnsdag idag

Jag: Den Frida? och pekar bak på FridaB

M: Ja mandi,precis. Bara den Frida har namnsdag idag.

Så.. Ja ibland hänger man liksom inte med ;) Jag är inte dum, jag har bara lite otur när jag tänker. Om du lyssnade på mina viktiga ord så behövde jag inte säga dumma ord. 


PRATAR MED ALBIN PÅ SKYPE, TÄNKTE BLI NÖRD NU.  haha det är askul!

andra nivån och jag vann över han =D 


Okej det tog en och en halv timme att skriva det här inlägget. 


jag tycker att alla ni är bäst. tack för de senaste 8 åren

Av maandi - 18 februari 2010 18:21

Blä på facebook. Det är askonstigt när man ska ladda upp bilder så jag vet inte vart jag ska ta vägen, för en med kort stubin är det irriterande när det inte vill funka. 


Tänkte skriva lite om skolan idag: Skolan var helt okej idag. Hade kul på skridskorna med Matte på idrotten. Sista lektionen så skulle jag hålla i en lek enligt C iställe för våran vikarie, och HERRE MIN GUD vad jobbiga killar vi har. Ena stunden sitter alla killar på stolar, andra stunden ligger alla på golvet i en böghög? Men jag behöll lugnet, det fick våran vikarie ta hand om. Hehe vet nu i alla fall att jag inte ska bli lärare, uscha för tonåringar. 


Efter skolan gick jag, A, C och M och tränade. Det var skönt, har ont men det var skönt. 


Ojdå, vad hände här då? Jo Amanda lekte med Charlies mobil 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se