maandins

Alla inlägg under februari 2010

Av maandi - 14 februari 2010 21:22

Idag har jag varit ute mestadels av dagen, väldigt skönt och uppfriskande!

lJag har åkt skidor med Ronja, burit henne för att hon inte orkade mer skidor. 

lJag har gjort en snöängel!

lJag har slängt mig minst 10 gånger i en snöhög

lJag gjorde allting i mysbyxor och en fleece!

 pappa skottar uteplatstaket

ronja och världens bästa mandi

ANNONS
Av maandi - 14 februari 2010 01:41

Ja hej, är hemkommen från min vän Marie nyss! Önskade verkligen att jag haft med mig systemkameran men får ta med den nästa gång! Vi var med Ines på dagen, dom började flumma jättemycket och kasta åtta studsbollar samtidigt vilket var asroligt haha. Sen kollade vi på tre filmer i stäck. Den sista filmen ''I Love You Man'' var seg, vi var trötta och gäspade gjorde vi.

Men en sjukt bra dag har jag haft, precis vad jag behöver ibland liksom. l o v e t o y o u  

 trött är jag just nu. otroligt trött, vill sova men orkar inte flytta på mig

Ha en bra alla stjärtas dag och pussa någon du tycker om

ANNONS
Av maandi - 13 februari 2010 13:14

AllaHjärtansDag-Disco igår kväll för 1-3orna på skolan, var helt slut efter en halvtimme haha. Kvällen blev mysig och jag hade kul! 


Ska bara klä på mig sen ska jag åka till stan och vara med Marie tills inatt! Två månader sen jag träffade henne så jag tycker att jag har rätt till att umgås med na. Ines ska vara med oss också tror jag. 


Men ja vi ses väl någongång, löv to you


  

@ pipeline 09, bild by linda. love to bilden

Av maandi - 11 februari 2010 19:59

Låttexten är helt grym. Älskar alla meningar, helt ovettiga och så bra!

Av maandi - 11 februari 2010 19:11

Jag har trött. Så där supertrött så att man inte alls fungerar. Det är asvarmt i mitt rum också, känns som att mitt ansikte ska brännas sönder. Men får inte bli sjuk! Den här helgen händer det ju saker liksom ;) 


Ska nog bada nu, sen blire Glee <3

alegría verdadera, el amor que mi amigo

Av maandi - 10 februari 2010 20:28

Idag vid ett-tiden drog jag, Amanda, Albin och min mentor C till birsta. Vi gick på Willys och handlade massor inför fredagen som kommer bli mysig känns det som! Efter Willys åkte vi på Toys 'R' Us (stavningen är sisådär) och där hade vi kul faktiskt. Albin köpte sånna där ballonger man använder för att göra djur och saker med, och jag och Amanda fick varsin hatt hahaha. Fast min small när jag bar läskbackar :( Men efter fysik/matten fick jag ett svärd av Albin, haha. 


Amanda tyckte att cykelhjälmen var fin!

 

Så här kul har jag haft ikväll med mitt svärd, så roligt att man vill spy :) 

Av maandi - 9 februari 2010 22:06

  

Tycker att det är skitjobbigt när min syster aldrig blir nöjd med sina bilder förrän efter hon har tagit 29083464 stycken? Men dom blir alltid fina, som den här med Ronja på. 

Vill också ha stora bäbis ögon man kan drunkna i :(

Av maandi - 9 februari 2010 21:55

Grattis Elina, Maxi och Hanna på födelsedagarna -  fjortisar allihopa 


Slutade vid 2 idag, och då gick jag med Elin upp till Betty sen gick hon hem och jag var med Albin i lägenheten. Vi i sängen och kollade på GhostWhisper, och idag var avsnittet riktigt läskigt tyckte jag. Haha, Albin låg och sa BU och jag blev rädd hela tiden. Mitt skratt fick nog igång han för sen blev han helt speedad och började springa runt i lägenheten, vilket var hysteriskt roligt! Sen när han hade gått stannade jag kvar och kollade på OTH och halvsov*host*.. Gick hem och sedan kom pappa hem, med fiskburgare från Max(L) very good. Sedan har jag suttit här och pluggat lite franskafraser och shit ;)


Jag hatar att jag lätt blir småsvartsjuk för det är en jobbig känsla. Är arg och svartsjuk just nu så jag vill bara gå och sova.. 


Det ser inte ut som samma ställe på bilderna, jag tycker mest om bilden till vänster

Den ser skönare ut. Varmare, blötare och roligare ut. vill ha födelsedagsfest nununununu

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se