maandins

Alla inlägg under februari 2010

Av maandi - 9 februari 2010 21:15

En rast med Wålle som går lös på mobilkameran..

Albin och Calleboi i bakrunden

Min Teddi loves the camera ;) Albin och Amanda ser ut så, love them!

  Killen som kan allt, *trumvirvel* Calleboi!

Joel och Amanda <3

 Alleballe, Amanda & Oscar. Maltie där bak också :D

Checka in mina basketskor, vava vadå split?  Jag och Oscar, love ozzkypozky (L)

ANNONS
Av maandi - 8 februari 2010 22:13

Jag minns förra året, när skitmånga tjejer i Sundsvall drogade ChrisBrown? Sen i somras var alla beroende av Erik Hassle? Och under hösten vare Justin Bieber, men ingen lyssnar på dom nu? Haha tycker att det är så roligt, för jag lyssnade på Linkin Park för två år sen och gör det fortfarande! 


Idag på skolan så hände ju inget speciellt tror jag.. Förutom att jag har inget balanssinne alls på längdskidor och kan absolut inte åka och ska aldrig sätta på mig ett par pjäxor igen! Veckan kommer gå fort eftersom att jag längtar lite till discot på fredag. Ska bli kul att se på alla småbarn :') Ska sova nu, drömmer om dig snygging. Godnattiii


seriös på bilden också! typ ett år gammal, vill ha håret och kroppen. min arm ser mysig ut ;)

ANNONS
Av maandi - 7 februari 2010 21:43
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av maandi - 7 februari 2010 21:08

framför: the cat prinzen och the dog kapten

haha kapten friar till prinzen, gulligt juu

   

Kolla dom har krockat =( Två stycken har tillochmed bränts ihop! Never trust Ahlgrensbilar

Av maandi - 7 februari 2010 20:58

Ja idag tittade ju solen fram, då blev det asgrymt väder ute! men jag gick inte ut, jag satt inne och önskade att jag var ute och fotade... lat idag serru haha. 

Men sedan tog jag mig ut! Jajjemensan, jag och mamma gick ut och plumsade i snön och tog några bilder. 

Tinas tak

 min barndomsstolpe, <3<3<3<3<3<3

 mami, och sååå mycke hemsk snö. vill ha shorts och strand nuuu

Av maandi - 6 februari 2010 14:37

Jadu, kom nyss hem. Har varit till Bettys lägenhet och hämtat det jag och Amanda glömde i torsdags och sen så handlade jag och mamma lite. 


Tror att jag ska försöka ta mig orken att fota lite ute, det är typ hur mycke snö som helst! 


Ehe, såg på Hannahs blogg tre skitroliga videos, fast den här är min favorit. Haha såsjukt!

Av maandi - 5 februari 2010 21:26

Jadu.. fredagkväll, wiho? här är en bild jag har redigerat så duktigt

 Försökte få till något i albinostilen, ehe

Av maandi - 5 februari 2010 18:00

Säger som Elin (http://www.eelinfalk.blogg.se) att det verkligen inte känns som fredag! Min skoldag slutade i alla fall som skit för jag blev arg på Calle som förstörde lektionen. Sen är jag trött, men tror att jag ska ta mig igenom en säsong TrueBlood inatt ändå. Ingen pappa som fixar fredagsmys heller:( crap liksom. Fredagar är min otursdag också, så jag är irriterad på allt jag har råkat ut för. Nje orkar inte mer nu, have a nice night 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se