maandins

Alla inlägg under februari 2010

Av maandi - 5 februari 2010 17:45

..gick jättebra! Jag och Amanda sov som sagt i min systers lägenhet själva, vilket var lite läskligt när det var nersläckt och jag fick gå och kolla om dörren var låst ehe. Vi båda duschade, och vattnet var iskallt så vi låg och frös efteråt. Sen lockade jag hennes hår vilket blev otroligt fint! Vi fick börja kl 9 imorse hon och jag iställe för kl 8 vilket var superskönt :)

ANNONS
Av maandi - 4 februari 2010 18:57

... i min systers lägenhet med Amanda ikväll/natt! Ska bli skitmysigt, ska bara packa sen kanske tar jag mig dit på något sätt =D'

Idag på skolan.... ja man kan ju bara älska kemi/teknik 7:2! skönare grupp kan inte finnas! Och Jockiboi och Albini0 tycker om ljudeffekter till badminton, haha så har min dag varit!

Jag tycker att min mamma är otroligt smart också förresten :)

Jag: Men jag är på skolan nu, vart är du?
Mamma: Jag är i Nacksta, men gå till Bettys lägenhet och vänta där

Jag: Men jag har ingen nyckel?
Mamma: Men jag kommer dit och hämtar dig

Jag: Jag har ingen nyckel?

Mamma: Pusshejdå - OCH SÅ LA HON PÅ? hehe love u smarta människa <3

motta ft luka, pusspuss 

ANNONS
Av maandi - 3 februari 2010 21:56

.. is what I feel right now. Det blir nå konstig med mina högerfingrar efter att jag har badat, dom blir iskalla och så har jag nästan ingen känsel i dom. Dåligt blodtryck kanske? Får låta pappa kolla på det när han kommer hem från Stjärnsund! bild från höstpromenad 09

Av maandi - 3 februari 2010 19:29

Ja varför varför varför? Ett bra ord, jobbigt ibland ehe.


Just nu kommer jag inte på vad vi gjorde på skolan idag, eller jo att jag och Jocke hade jätteroligt när en pinne åkte genom väggen från kemin till biologin haha precis mellan benen på sklettet åkte det fram och tillbaka :u dirty ehe. Sen att Amanda blev nerputtad på den snöiga marken två gånger under typ 20meter.... haha askul. Hon följde med mig hem sedan och vi satt och hade småtråkigt. 


Jag tänkte tipsa om lite musik jag känner för just nu, musiken varierar från humör till humör

och just nu är jag på lite darin humör. he jag minns när jag var drogad av han haha men w/e:


Av maandi - 2 februari 2010 21:36

Som det står i rubriken så känner jag för en bildbomb som Amanda kallar det. 

 

polarlördag halloween 08, agnes födelsedagsfest och prinsessan mandi ;>

  

på väg till polar hehe. jag, ida och agnes. agnes wanted to be a playboybunny =D

ja de är bra pappa, lär dom hur dom ska göra! umeå hösten 09

mosters favobäbis, minifjortisss <333333333 sommaren 09

   tror att det är min glass från i somras. typ åhusglassbåt i skåne, det är TVÅ kulor och LITE mjukglass ;o sommaren 09

våren 09, lekte vid vattnet med kameran :u

   

haha den berömda matte-posen! var bara tvungen (a) haha cp hand? vinter 10

  grillfest på södermalm, marie sweetiepie. vår/sommar 09

 amanda och jag. lucia 08. haha lite smink amandooo?   vi tyckte att min kofta såg stor ut, så ja vi testade den tillsammans ;) hösten 08 va?

Av maandi - 2 februari 2010 21:30

Vill bara säga att en utav mina bästa killkompisar har skaffat en blogg!http://www.anorberg.devote.se där kommer han lägga upp bilder som han tar med sin systemkamera men inte skriva. Bara för att jag och Amanda är bäst på att klaga.. ;) Nej men förlåt Albin. Men om du tar så många bilder borde du lägga upp dom någonstans?!

  

Av maandi - 2 februari 2010 18:00

Godkväll.... Tjalahao. Chacha. Hallå? Men ja hej! Sitter och försöker orka släpa mig till duschen men jag känner verkligen inte för det, haha. Idag efter skolan gick jag till syrrans lägenhet eftersom att hon är bortrest och sov där hela eftermiddagen. Sedan åkte jag hem och har fotat lite, men ingen blev bra så lägger inte upp någon ;) Köpte ett nytt armband i fredags som var sönder när jag kom hem och så gick min hårborste sönder i lördags så fick båda nytt av mamma idag. Tack vbm!

Av maandi - 1 februari 2010 19:55

Hallå! Idag på skolan hände inte så mycket förutom att jag började skrika på Albin på idrottslektionen..  Måste verkligen sluta skrika och bli arg hela tiden! Enligt Maltie så om jag hade haft en lång kjol hade jag sett ut som våran SO-lärare Helena bakifrån? Haha ganska kul ändå! Efter skolan har jag inte gjort så mycket förutom att träna på att stå på huvudet, hehe. Måste träna armarna, annars orkar jag inte :u Mycke fritid jag har ellerhur?! Fysikboken blev kvar på skolan som oturen var.. talk to you laterr

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se