maandins

Direktlänk till inlägg 25 mars 2010

Wish you were.

Av maandi - 25 mars 2010 22:01

Min hals gör verkligen jätteont, svider typ nere i den.

Sen känns det som att jag har gravid-humörsväningar. Känner liksom för att bara börja storböla över att min hals gör ont och att pappa är bäst.Mamma är väldigt pepp också, glad och skuttig och jobbig. tycker om dom (':

Fast egentligen mår jag ganska bra, övertrött också. faaaaan.


  matforspojkar..

  modellen him self.


Helt nödvändigt inlägg va? Men ja, ska gå och sova och försöka sova bort halssjukan. dhfgszduyfgsdkjfsdhfukjsdzfjkhsdfzsdfij godnatt.

I'm still in love with who I wish you were

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maandi - 4 januari 2011 13:07


Nä nu satan. Hejdå bloggplatsen. Hejsan blogg.se Snälla,snälla,snälla,snälla fortsätt läs på den här.     Fick utav casssandraaaaaaaa, var massamassa smycken i paketen! ...

Av maandi - 3 januari 2011 12:26


Hej. Pappa kom nyss in med ett paket från Cassandra. Hahaha, ''first class mail''. HIHI. Ska öppna det, sen går jag och simmar. Sen ska jag byta blogg, sen byter jag den. Hejdå.   @weheartit ...

Av maandi - 31 december 2010 03:48

         (har klackisar på mä, bredvid stora systern vetdu)     (ronja fick smink. hon la läppstift på ögonen, mycket också. fint liksom)             (plus nattkläder. extra batteri,självutlösare,diffuser to ma camera.)   (rensade ru...

Av maandi - 30 december 2010 01:31

Sitter och kollar igenom min spellista. Har jättekul. Har gjort en fin liten text.   You make me hate sex, And you're a psycho killerAnd i'm fifteen, and you belong with me, and, and, wait for it, WHIIIITE HOOOOOORSEEEE.*and then you were a lovef...

Av maandi - 30 december 2010 00:04


Oj vad jag lovar saker. Jag har faktiskt knäppt bilder idag. Och imorgon ska jag berätta sånt där ''ointressant fjortisbloggar''saker. Och efter nyår byter jag antagligen blogg, om jag hinner fixa designen ;> Och ni bryr er. Puss! Och Oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se