maandins

Direktlänk till inlägg 28 mars 2010

I went there only for you

Av maandi - 28 mars 2010 14:19

Goddagens, jag sitter här i min fina sammets fåtölj och filosoferar på livet. 

Haha nej, men ja. Ska läsa igenom kemin sen ska jag och pappsilappsi åka till birstacity för jag måste ha två saker som stod i skönhetsbibeln.


Sitter och skrattar jättemycket åt bilderna från när jag var i USA för tre år sen. Cassandra och jag var så små och gulliga.. hihi. Jag vill göra ett album på facebooken så att dom finns kvar men jag vet inte, kanske för mycket det.. ?


Åhh jag längtar tills jag ska klippa mig. Har inte gjort det på ett år nästan känns det som, så det blir jättebra. Vet precis vilken frisyr jag ska klippa till hösten också, så man får en bra vinterfrisyr.

  Jämnt och fint, snygg färg också!


Igår fick jag lördagsgodis också, heehe happyface.

 

Och så här söta blev mina muffins, vet att du vill ha..


Nä kemiboken väntar, så ja.

Cause I have seen your act, and I know all the facts /mdnins

 
ANNONS
 
agnes nissilä

agnes nissilä

29 mars 2010 07:44

alltså mandiiii du kan ju alltid lägga in bilderna och göra så att bara vissa personer får se, typ vänners vänner eller vänner, eller 25 utvalda speciella typ, eller bara du! ;)
pusss

http://kaaet.devote.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maandi - 4 januari 2011 13:07


Nä nu satan. Hejdå bloggplatsen. Hejsan blogg.se Snälla,snälla,snälla,snälla fortsätt läs på den här.     Fick utav casssandraaaaaaaa, var massamassa smycken i paketen! ...

Av maandi - 3 januari 2011 12:26


Hej. Pappa kom nyss in med ett paket från Cassandra. Hahaha, ''first class mail''. HIHI. Ska öppna det, sen går jag och simmar. Sen ska jag byta blogg, sen byter jag den. Hejdå.   @weheartit ...

Av maandi - 31 december 2010 03:48

         (har klackisar på mä, bredvid stora systern vetdu)     (ronja fick smink. hon la läppstift på ögonen, mycket också. fint liksom)             (plus nattkläder. extra batteri,självutlösare,diffuser to ma camera.)   (rensade ru...

Av maandi - 30 december 2010 01:31

Sitter och kollar igenom min spellista. Har jättekul. Har gjort en fin liten text.   You make me hate sex, And you're a psycho killerAnd i'm fifteen, and you belong with me, and, and, wait for it, WHIIIITE HOOOOOORSEEEE.*and then you were a lovef...

Av maandi - 30 december 2010 00:04


Oj vad jag lovar saker. Jag har faktiskt knäppt bilder idag. Och imorgon ska jag berätta sånt där ''ointressant fjortisbloggar''saker. Och efter nyår byter jag antagligen blogg, om jag hinner fixa designen ;> Och ni bryr er. Puss! Och Oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se