maandins

Direktlänk till inlägg 31 mars 2010

Glee på hjärnan, tackar Julia.

Av maandi - 31 mars 2010 22:14

Har fixat massvis med Glee låtar till Julia, vilket gör att nu blev jag beroende av dom också. Uscha!1!1!!!11 (L)


Nu är jag hemma från Maries 16års fest, den var faktiskt rolig. Hela gänget är bara så otroligt mysiga att vara med.


 

Jag&Ida
Linn&Marie&Felicia

Marie, födelsedagsbarnet herself!

massa bilder kommer på facebooken(på agnes begäran).


Nu ska jag gå och lägga mig för att jag är så ohyggligt trött. Ska deppa(läs: DEPPA) och så vill jag sura för att lovet kommer bli så skönt men så knasigt. Mormor kommer imorgon, saknar henne faktiskt.

Ska till Stockholm på onsdag, har saknat syster min.

Cause I never want to see you unhappy, so goodbye my almost lover. /mandion

 
ANNONS
 
Ingen bild

heeeejjj

3 april 2010 12:49

ta bort bilden på anna och eila

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maandi - 4 januari 2011 13:07


Nä nu satan. Hejdå bloggplatsen. Hejsan blogg.se Snälla,snälla,snälla,snälla fortsätt läs på den här.     Fick utav casssandraaaaaaaa, var massamassa smycken i paketen! ...

Av maandi - 3 januari 2011 12:26


Hej. Pappa kom nyss in med ett paket från Cassandra. Hahaha, ''first class mail''. HIHI. Ska öppna det, sen går jag och simmar. Sen ska jag byta blogg, sen byter jag den. Hejdå.   @weheartit ...

Av maandi - 31 december 2010 03:48

         (har klackisar på mä, bredvid stora systern vetdu)     (ronja fick smink. hon la läppstift på ögonen, mycket också. fint liksom)             (plus nattkläder. extra batteri,självutlösare,diffuser to ma camera.)   (rensade ru...

Av maandi - 30 december 2010 01:31

Sitter och kollar igenom min spellista. Har jättekul. Har gjort en fin liten text.   You make me hate sex, And you're a psycho killerAnd i'm fifteen, and you belong with me, and, and, wait for it, WHIIIITE HOOOOOORSEEEE.*and then you were a lovef...

Av maandi - 30 december 2010 00:04


Oj vad jag lovar saker. Jag har faktiskt knäppt bilder idag. Och imorgon ska jag berätta sånt där ''ointressant fjortisbloggar''saker. Och efter nyår byter jag antagligen blogg, om jag hinner fixa designen ;> Och ni bryr er. Puss! Och Oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se