maandins

Alla inlägg under mars 2010

Av maandi - 9 mars 2010 23:13

God natt.

Kom hem från Amanda, efter att ha sovit hos henne inatt

och varit med henne ett dygn.

Ganska trött, fast att vi sov hela natten

och att jag sov en stund på dagen.


Mamma lämnade in min hårddisk idag, fick en lånedisk.

Katastrof om jag hade blivit utan dator på lovet, yeez.


ANNONS
Av maandi - 9 mars 2010 22:51

♥kopiera utmaningen på din blogg. 
♥länka till personen som gett dig utmaningen.
♥berätta 7 intressanta fakta om dig själv. 
♥välja 7 andra bloggare som du vill utmana. 
♥ länka till deras bloggar.


Blev utmanad av Agnes

- jag hade fobi för tapetklister i sexårs, riktigt äckligt. Har inte tagit i det sen dess så vet inte.

- Jag skulle verkligen verkligen vilja testa färga håret mörkbrunt, men passar inte i det.

- Jag tänker för mycket, på allt.

- Jag äter precis allting, förutom spenat.

- Jag är otroligt vig, faktiskt.

- Jag vill bo nära havet när jag blir stor, så jag kan bada året runt.

- En kram kan göra så att jag kan gå från botten till toppen.


Jag utmanar Amanda Irmali Cornelia Matilda Julia och typ två till.

ANNONS
Av maandi - 8 mars 2010 22:01

Sitter hos Amanda, och äter choklad. Har varit med henne idag och vi gick en lång omväg hem till mig.


Min dator ska lämnas in på lagning, och utan egen dator vill jag inte blogga. En blogg utan bilder är inte så bra.


Amanda är läskig, och jag ska träna imorn klockan 12. Jobbigt.

Anteckna allt så hörs vi. /mndiii


 

Av maandi - 6 mars 2010 23:33

Jag lärde mig åka slalom förra vintern, i en barngrupp. Fick ha reflexväst, nog det skämmigaste jag gjort hittills i mitt tonårsliv.


Jag kommer verkligen sakna alla som går ur nian på vår skola nu. Killarna har en sån grymt skön humor. Och alla tjejer är så coola. Kommer bli tomt utan dom, verkligen. 


Jag tycker om mig själv, ganska mycket faktiskt. Visst jag har mina brister, men ibland är jag så skön att jag vill bara vill bli kille och bli ihop med mig själv. What the fuck, tänker du nu. jag vet:')


Jag tycker inte om när man blir utnyttjad. Jag kände en otroligt stark känsla av det i somras, varför vill jag inte säga men det var jobbigt när jag kom på det. Samma sak nu ibland, ''jag vill vara med dig! men man kan väl ändå träffa folk?'' jo ja juste, du ville vara med mig för att jag bor här där du inte känner någon men vill lära känna dom? Jo ja juste, du vill vara med mig. så är det :')


Jag hatar när folk använder helt fel ord. När man säger ''jag finns''. Det är nog det fulaste jag nånsin hört i hela mitt liv. Ja vart fan då? Finns du på andra sidan datorskärmen? I mobilen? Nä precis, då finns du inte. 


Jag längtar tills jag får min första egna lägenhet. Jag kommer sakna huset otroligt mycket, men jag längtar tills jag får ta hand om allt själv. Inreda, bestämma allting själv, äta jag när känner för det, gå ut genom dörren och kolla på stjärnorna utan att väcka någon. 


Jag vill verkligen, verkligen, verkligen åka till Thailand. Tänk så brun jag skulle bli, tänk så mycke billigt skräp jag skulle hitta, tänk så mycket jag skulle bada, tänk så många som skulle kolla på mig på flygplatsen och tänk ''Fy vilken snögubbe''. 


Jag har lärt mig så mycket. Jag är otroligt duktig på att analysera sönder allting och märka saker andra inte ser. Så fort jag gör något fel, och har blivit dissad har jag lärt mig att man kanske inte gör så. Så till alla er som jag har gjort något fel för, jag har lärt mig och kanske inte är likadan nu. People changes


Du är otroligt lyckogivande som läser mig blogg. Den är egentligen till för mig, jag bryr mig inte alls om om jag har läsare eller inte. Men eftersom att jag har mer än 10(wiho hihi) läsare per dag så måste ju nån gilla den. 


  

Av maandi - 6 mars 2010 23:17

Idag så kom mamma in på mitt rum halv tolv och sa att jag var tvungen att komma. Då tog vi frukost i köket sen gick vi och satte oss i vardagsrummet och åt frukost medans vi kollade på Sommaren Med Göran. Den var förvånansvärt bra. Efter det har jag nog legat i sängen hela dagen. Riktigt skönt, att vila liksom. Har ett helt lov framför mig också vilket känns helt IUHIGYFPHOHJNKLMJG-skönt. 


Pappa kom hem från Sthlm vid 7tiden, då åkte vi på ica och köpte lördagsmysgrejer.

  

Lite happy I got eller vaaaaaa?


/stålmändy


Av maandi - 5 mars 2010 17:54

5 mars 2010 insåg jag att jag hittat min själsfrände.

Jag älskar dig Dru Wakely 

Av maandi - 5 mars 2010 17:28

Började skoldagen med danslektioner. Det var ganska roligt, jag var kille eftersom att tjejerna var för många. Då blev allt lättare. Eller ja, att föra var svårt men jaja. INtREZZANTTTT


Har faktiskt ingenting att säga, fick för mig imorse att ta med digitalkameran på skolan. Ska gå på gården med Elin ikväll. Max tre timmar, mer orkar jag inte. Men aa, du vet. 

    Sista dansen

 

Mandi: NÄ NU TAR VI EN BILD!   Matte & Corne <3

  

Ted är cool. Calle därbak också, och så klart Snuttis på Teds huvud. 

Av maandi - 4 mars 2010 21:40

Vi har gjort bilar på tekniken sen efter jullovet, och idag hade vi ett race. 

Grattis Emma till dina 6meter och snyggast design =)

Kamerakvinna: Jag


  Vet att du är avundsjuk på min snygga bil. 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se