maandins

Alla inlägg under mars 2010

Av maandi - 4 mars 2010 21:00

Skolan idag... Ja du det har hänt otroligt mycket. 

Först, så när jag hade franska första lektionen så sitter jag vid ett fönster. Och om man kollar ut genom det så ser man bibliotekets tak. Där på stod ''De Tre Skottarna'' och skottade taken. Då kände jag mig konstig för att dom var så nära. Och jag började skratta och vrida på mig och gick upp och ner jättemycke. Så Sebastian måste tyckt att jag var konstig..


För det andra, så när vi hade lunch satt jag med Julia, Julia och Malin. Big misstake. Alla i matsalen måste tyckt att vi borde gått därifrån. Först så fick jag Julias köttgrej, sen höll jag den på en gaffel och Malin skakade min arm så jag tappade den på golvet. Sen när jag skulle ta upp den ramlade jag. Då började Malin skratta och hennes näsborrar fladdrade. Då kunde jag inte andas, för det såg så sjukt roligt ut. Då råkade jag grymta, och Malin började skratta ännu mer. Julia skrattade sjukt mycket också. Andra Julia skämdes mest.. Fast sen började hon också skratta! Men sen.. aa vi gick sen.


För det tredje, så bytte vi platser på kemin och jag hamnade såklart bredvid Malin. Och jag ligger typ över bordet när jag skriver, och har huvudet kanske 10cm från boken. Då började Malin driva med mig och sa att jag hade dålig syn. Då blev Lena såsur och jag fick byta plats för tillfället.. Buhu. 


För det fjärde, så lekte jag och några fler mörker-jagis i brottningshallen. Då låg jag på golvet och skulle försöka fälla Jocke för jag tyckte jag hörde han men då råkade jag fälla Emil och han sa ''Vem äre?!?!'' och då när jag försökte smita råkade jag fälla Jocke och då sa dom ''Vem va det?!?! Bakom dig! SIMON!'' och då brottade dom ner Simon för något jag gjort. Hihi busigt, askul! Förlåt Simon :(


HAR DU LYCKATS LÄSA DET & FÖRSTÅ SÅ FRÅGA EFTER EN KAKA.


Efter skolan så tränade jag, gick segt, hade ont och orkade inte.


  Snart, nu snälla. Asfalt <1234567890

ANNONS
Av maandi - 3 mars 2010 20:47

Hejdå älskade 500lapp. Har bara känt dig i 11 dagar och nu ska jag klara mig i 17 dagar utan dig. Farväl, men jag vill gärna ha pengar på mobilen. 

</3

   Kanin tänder check. Fläck check. Liten överläpp check.

ANNONS
Av maandi - 3 mars 2010 20:00

   I väntan på att HKn ska börja. Du är efterbliven, jag tycker om dig. Jag är snygg, du med.

  StorbakararNA. Mumsaaaaa muffins, love it (L)(L)(LLLLLL)(L)(L)

Av maandi - 3 mars 2010 19:49

Idag på skolan hade vi HK. Amanda och jag gjorde muffins, fast hon tyckte inte om dom.

Men det gjorde jag. Säg något jag inte tycker om, älskar all mat. Förutom spenat. Usch?


När jag gick hem efter skolan blåste det. Otroligt mycket. Så där obehagligt, det lät som att en bil körde precis bakom mig hela tiden. Hade motvind också, inte trevligt. Blev akut kissnödig när jag hade 50meter kvar hem, hemskt.


       Happy muffin :¨D    Virrefirre

Av maandi - 2 mars 2010 20:08

Skulle se på dating in the dark, såg att det hade börjat nu. Så jag orkar inte skriva så mycke mer men kommer antagligen göra det för att jag är glad och vill säga så mycke som möjligt då. 


Jag är ju glad, är på melodifestivals humör. Vill du veta en hemlighet? Hihi okej.

Jag kan nästan alla låtar i Melodifestivalen från 1992 till 2007. 

Så jag har sjungt hela kvällen, cause everybody loves my singvoice. Mina beztizar 


Jonathan är söt typ. Han får också ett hjärta idag.

Haha förstår inte hur han orkar med mig?

  

Av maandi - 2 mars 2010 19:05

.. och aldrig vaknade mer.


Tycker att Teddiponkilompen borde få ett hjärta idag

Så, där fick han ett. Inget du har gjort medvetet men du är bra ja så är det.

Av maandi - 2 mars 2010 16:27

.. anything but you now baby.


Sitter och är helt slut, har tränat fast att jag inte alls orkade. Så nu är jag helt slut och lägger mig förhoppningsvis redan vid 9 kanske. 


Så här ser jag och Ted ut. Så som vi tränar:

Av maandi - 1 mars 2010 22:01

Sitter och lodar på youtube samtidigt som jag gör SO läxan. Som alla andra gånger jag pluggar..

I love Kyle Monkey <3

Han ser verkligen ut som Ace Ventura i början. Sen blire bara jobbigt hehe

Cp <3

Så sööt haha hehe. löv it 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se