maandins

Alla inlägg under april 2010

Av maandi - 25 april 2010 21:54

Det här, det här är världens vackraste kvinnor som någonsin levt.

Anna Nicole Smith 28.11.1967 - 8.2.2007     Marilyn Monroe 1.6.1926 - 5.8.1962

En vacker dag..

Av maandi - 25 april 2010 19:23

Tja! Idag så hittade jag en frän ögonskugga, så jag satte på mig den och min rosa rouge för jag tänkte ju vara hemma hela dagen? Nä, jag följde med på ICA och Preem. Frän färg va?

 

  

Har bakat två stora kakor idag, helt själv! Tills på tisdag, och herregud vad pappa ska handla saker. Jag saknar kusin min även, så det  blir roligt när hon kommer. Ska bli roligt att det kommer folk bara. Älskar min släkt. Alla, ALLA är så.. mmmmm ♥♥♥♥


Det har gått en timme sen jag började detta inlägg. Det är fantastiskt hur engagerad jag är i mitt bloggande. Måste gå och göra saker för att det ska bli något att skriva om..haha. Har nyss duschat, innan det åt jag och läste lite mattematik. Funderar på att göra ett armband, men det är krångligt för jag orkar inte hämta en nål.

För övrigt har jag bestämt mig hur jag vill ta fler hål i öronen. Kommer bli skiiiiiitaaa bra :)


Ska göra ett försök till att städa mitt rum och bädda sängen nu. Onödigt att bädda, men det ska ju vara fint när man ska sova.

Du bestämmer inte längre. /maaaaaaaandi

Av maandi - 25 april 2010 17:05

Hipp hipp hura,

dag är det Matildas födelsedag ♥

Idag fyller du 14år, du kan nu kallas fjortis.

För du älskar säkert när någon kallar dig det =D


I 13 år har vi känt varandra, att vi har gått i samma grupp/klass sen första året på dagis är ju helt amazing. Du var min bästavän hela dagis, världens bästavän man kunde haft då också. Du är liksom marängen på en banansplit, det är inte bra utan dig!


Så grattis min vän Perra, Maltie, Matte, Matilda.


Av maandi - 24 april 2010 23:46

Igår så fick jag B&J glass utav pappa. Blev nästan lycklig då jag.

Somnade när jag kollade på A Walk To Remember så ska göra ett nytt försök någon dag. Kommer antagligen somna nu också om jag gör ett nytt försök nu. Men drömde värsta sköna drömmen efteråt, har tänkt på den hela dagen men kommer inte ihåg den just nu.

 


Idag så åkte jag, mamma och pappa till Birsta City och fikade med morfar & Elvy på IKEA. Jag fick 1000kr utav de för de är på kryssning på tisdag dom där rackarns räkorna =(. Efter det åkte vi till stan och jag handlade två tubtopar(röd & svart, man kan aldrig ha för många), rosa nagellack och en volymtång. Volymtången var väl sådär, ska testa igen imorgon.Vi satt ute en timme när vi kom hem och bara ''chillade''. Jag spelade mest fotboll med kapten.

 


Har grymma ''teman'' att fota(från mitt perspektiv), men det är krångligt när jag inte har något stativ. Kanske får låna ett utav någon nån dag, vore riktigt grymt!

¤ regnbåge, starka färger

¤ prinsessa, kanske prins

¤ emo(finns olika definitioner)

¤ twilight

¤ vatten(på människor)


Hihi ikväll har jag tagit några bilder till tisdag. Man fyller ju bara fjortis en gång så jag var ju tvungen att fota med just temat ''fjortis''. Och resultatet? Det blev sisådär(grymt!) :

Hårförlägning


Nu ska jag nog sova, vore skönt. Godnatt världen./mdnin


Owl City – Vanilla Twilight


The silence isn't so bad
'Til I look at my hands and feel sad
'Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly

Av maandi - 23 april 2010 21:55

Igår på skolan hade Joel & Ted idrottslektionen. Vi körde paintboll med skumbollar. Riktigt roligt, fast lite jobbigt när 9:orna kom och kollade på mot slutet. Men jaja.


Efter skolan drog jag hem, mamma kom och hämtade mig sen åkte jag till Tonhallen och ''jobbade''. Min syster Betty var där så då blev jag mycket, mycket gladare. Det enda jag gjorde var nog att gå ut på scenen och diska allt efteråt. Men det var riktigt roligt, bara att vara där och längta hem för att fötterna värker är så roligt.

Skitpirrigt när jag skulle ut på scenen, hjärtat var uppe i halsen och jag skakade lite lätt som jag gör när adrenalinet går igång. Men det gick fort, jag var ''ett proffs'' som en kille sa.

 

Inte gott.. tycker synd om dom som åt det.

Beatrise Stålnacke mina damer och herrar.

(Hon brukar faktiskt vara normal, dålig fotostund bara.)

='D


Idag på skolan hade jag franska prov, det borde vara förbjudet med hörövningar på prov. Speciellt om man sitter några meter från högtalaren. Svårt språk att lyssna på också, blir arg nu.


Efter skolan har jag suttit hemma. Jens och Emil kom förbi, men jag kunde inte hjälpa dom så dom gick. Vill inte gå på gårn så jag får skylla mig själv att jag har tråkigt här hemma. Hade världens idé om att fota en sak, men blev så trött så jag orkar inte.


Imorgon ska jag antagligen åka och shoppa med mamma och pappa. Ska nog träffa morfar och Elvy för dom kan inte komma på tisdag =( Längtar nästan mer till jag ska klippa mig i maj än till min födelsedag på tisdag. Heeeeeelt galet.


Är arg, ska se på A Walk To Remember om jag lyckas nu.

Baby I've been here before
I've seen this room and I've walked this floor
/mandi..

Av maandi - 21 april 2010 22:21

Känns som en sån där låt som spelats i första Twilight filmen, men den gör inte det. Ifall du ville veta liksom.

Igår på skolan hände inte så mycket, eller inget vi ska nämna i alla fall. Efter skolan gick jag hem, tog bussen till stan och var med Agnes och Marie vilket var roligt. Träffade upp mamma, åkte hem till Matfors och hämtade upp Amanda sen åkte vi på ett möte angående fritidsgården i Matfors. Så pepp! Kom hem runt 21.00, fick en pirog och insåg att det var Desperate Housewifes. Satte mig och kollade på det med pappa, sen gick jag och la mig.


Idag på skolan hade vi HK, fick jobba med Joel W igen. Jobbade med han när vi hade ett slags kunskapsprov förra veckan(fick skitbra förresten!) Antagligen bästa partnern jag haft i hela mitt liv i ett kök? Han kan diska, han kan koka pasta, han kan göra soppa och han har nån slags lugnande atmosfär runt sig. Han är singel också, jag har hans nummer i fall du vill? ;)

På skolan hände inget mer som bör nämnas, så arg bara.


Såg en tjej från min skola igår på stan, Hanna. Hon verkar vara så himla frän. Hennes bloggande är jag helt kär i, hon klär sig fränt och hennes hår är fränt. Hur som helst så hade hon en jeansjacka på sig, och då kom jag på att jag vill börja ha nån utav mamma eller pappas gamla. Ska visa bilder längre ner.


Imorgon efter skolan ska jag in till stan och ''jobba''. Mer nöje än jobb. Vår familj är lokal arrangör för Jill Johnson. Så jag ska väl kolla på konserten, diska massa disk och få springa i Tonhallens trapphus(asroligt). Nej, jag försöker inte skryta. Min officiella dagbok, jag raggar inte läsare och vill vara cool. Jag vill bara skriva ner allt jag gör på nätet så att det sparas för alltid? Who knows.


  Stora fickor, går under rumpan.

  Kort, ungefär höftbenet. Och snygg.

Men ångest, vilken ska jag använda? /blöthårig mandi


Vem vill du se
när du tittar dig i spegeln?
Är den blank och grå?
Skyll inte på andra då
Tänk.

Av maandi - 19 april 2010 23:09

 

Min pappa på bilden, hans självlockiga hår har ju inte jag eller mina systrar fått.

Fast det beror på att han aldrig kammar eller blåser det, så jag tänkte testa en pappa efter duschen nu och voila. Äpplet faller inte långt

Nästan, undrar hur det ser ut i morgonbitti..


Åhh, vill inte sova. Är jättepigg men har ingenting att göra. Är superglad, livet är ju förjävla najs ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Tror Agnes saknar mig också, har liksom några aningar.. saknar vårat skratt jag!

Som sagt, älska livet!

Skapa flashcards