maandins

Direktlänk till inlägg 24 maj 2010

My stomach hurts, but butterflies and the food I ate.

Av maandi - 24 maj 2010 23:02

Goder kväll. Groder moder poder foder loder koder.


Hade utvecklingssamtal imorse och det gick ju... Skitbra! Att lära sig ett nytt språk tar ett tag men annars var allt bra. Fan, glad man blir liksom! Spelade idrott på fotbollen, haha oj blev lite fel men jaja. Och då tar min idrottslärare fram de ROSA västarna skolan har köpt in. OCH JAG HAMNADE I DE ROSA LAGET! fatta glad jag blev, rosa pantrarna vann och jag gjorde ett mål =D


Slutade en lektion tidigare, men drygade kvar på IPn med flickorna som hade friidrott. Sprang hem, pappa kom och hämtade mig sen åkte jag till stan. Systern köpte två polagrisar, sen åkte jag till mammas jobb och sov en timme på hennes skrivbord tills hon var klar. Vi åkte till Birsta City och jag inhandlade lite saker.


Har pluggat lite biologi nu, fattar ärligt talat inget. Eller jo, men jag minns nästan inget. Det vill inte fastna.. Skit /!&"#/!¤"#&%!


Nu måste jag nog sova, så ja. Natti <3 /mandilicious


Vill du köpa en polkagris? =D

 

       

Örhängena ungeför 30kr styck på SIX. Underbart!

Plus en hårspray och shorts, tack mamma!

 
ANNONS
 
amandalingefeldt

amandalingefeldt

16 juni 2010 00:15

söta örhängen de där (;

http://www.amandalingefeldt.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maandi - 4 januari 2011 13:07


Nä nu satan. Hejdå bloggplatsen. Hejsan blogg.se Snälla,snälla,snälla,snälla fortsätt läs på den här.     Fick utav casssandraaaaaaaa, var massamassa smycken i paketen! ...

Av maandi - 3 januari 2011 12:26


Hej. Pappa kom nyss in med ett paket från Cassandra. Hahaha, ''first class mail''. HIHI. Ska öppna det, sen går jag och simmar. Sen ska jag byta blogg, sen byter jag den. Hejdå.   @weheartit ...

Av maandi - 31 december 2010 03:48

         (har klackisar på mä, bredvid stora systern vetdu)     (ronja fick smink. hon la läppstift på ögonen, mycket också. fint liksom)             (plus nattkläder. extra batteri,självutlösare,diffuser to ma camera.)   (rensade ru...

Av maandi - 30 december 2010 01:31

Sitter och kollar igenom min spellista. Har jättekul. Har gjort en fin liten text.   You make me hate sex, And you're a psycho killerAnd i'm fifteen, and you belong with me, and, and, wait for it, WHIIIITE HOOOOOORSEEEE.*and then you were a lovef...

Av maandi - 30 december 2010 00:04


Oj vad jag lovar saker. Jag har faktiskt knäppt bilder idag. Och imorgon ska jag berätta sånt där ''ointressant fjortisbloggar''saker. Och efter nyår byter jag antagligen blogg, om jag hinner fixa designen ;> Och ni bryr er. Puss! Och Oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se