maandins

Direktlänk till inlägg 26 maj 2010

She was beautiful, and the men did adore her.

Av maandi - 26 maj 2010 00:06

Tja! Efter skolan umgicks jag med min syster Betty och hon stack runt fyra har jag för mig.


När mamma kom hem vid sex så åt jag en sallad, den var så himla god för jag var så grymt hungrig.

Sen maten har jag suttit och försökt med min SO uppsatts och nu är jag klar. Två A4 om Kleopatra.. Känner mig stolt på något sätt.


Har biologiprov imorgon som känns sådär.. Fick G idag på fysiken förresten! Kändes grymt med tanke på att jag nästan nådde VG och förra gången var jag en poäng från IG.. Haha.


Nä nu känner jag hur John Blund vill ha mig. hihii... Godnatt!


  Såg den här i mitt fönster i efter middag. Lite cool på något sätt liksom.   Och så typ månen, aa. Mycket finare i verkligheten.  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maandi - 4 januari 2011 13:07


Nä nu satan. Hejdå bloggplatsen. Hejsan blogg.se Snälla,snälla,snälla,snälla fortsätt läs på den här.     Fick utav casssandraaaaaaaa, var massamassa smycken i paketen! ...

Av maandi - 3 januari 2011 12:26


Hej. Pappa kom nyss in med ett paket från Cassandra. Hahaha, ''first class mail''. HIHI. Ska öppna det, sen går jag och simmar. Sen ska jag byta blogg, sen byter jag den. Hejdå.   @weheartit ...

Av maandi - 31 december 2010 03:48

         (har klackisar på mä, bredvid stora systern vetdu)     (ronja fick smink. hon la läppstift på ögonen, mycket också. fint liksom)             (plus nattkläder. extra batteri,självutlösare,diffuser to ma camera.)   (rensade ru...

Av maandi - 30 december 2010 01:31

Sitter och kollar igenom min spellista. Har jättekul. Har gjort en fin liten text.   You make me hate sex, And you're a psycho killerAnd i'm fifteen, and you belong with me, and, and, wait for it, WHIIIITE HOOOOOORSEEEE.*and then you were a lovef...

Av maandi - 30 december 2010 00:04


Oj vad jag lovar saker. Jag har faktiskt knäppt bilder idag. Och imorgon ska jag berätta sånt där ''ointressant fjortisbloggar''saker. Och efter nyår byter jag antagligen blogg, om jag hinner fixa designen ;> Och ni bryr er. Puss! Och Oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se