maandins

Direktlänk till inlägg 26 maj 2010

Leave, not leave, leave, not leave, leave..

Av maandi - 26 maj 2010 23:44

Tjaaaa. Fan, klockan är kvart i tolv. Jag har inte packat något än och tidigt imorgon ska jag åka till Umeå! Fast halv åtta ska jag hänga på skoldörren och springa in & hämta matteboken.. Bravo.


''Utflykten'' på HKn idag gjorde jag nog lite överskattad. Det var så dåligt. Kallt, äckligt, förjävligt och tråkigt.


  Åh, ni är så bra!

-

Hade muntlig SO redovisning på 3 minuter efter lunch, min blev nog på typ 6minuter... Haha fan, men Cleo är lite halvintressant!

Hade lite matte genomgång, sedan biologiprov. För mig kommer det nog gå förjävligt, men jaja. Får väl förbereda mig för ett omprov. Shit happens :')


Efter skolan gick jag, Amanda, Calle och Alle hem till mig för jag & Amanda har två års dag. Wie =D Vi hade köpt en engångsgrill och grillade korv, marshmallows, åt glass med chokladsås, åt choklad och drack frukt soda. Allting gjorde vi på min uteplats, det regnade även så det var faktiskt riktigt jävla mysigt.


       

-

Calle och Alle åkte hem, jag och Amanda gjorde ett örhänge till henne sen cyklade vi ganska segt till fotbollsplanerna på Thule. Vi cyklade tillsammans på Calles cykel som har världens oskönaste pakethållare så vi fick byta och greja.

Gjorde två hål i mina tights(gjorde även ett 15cm långt hål när jag drog på mig dom imorse) SUCK. Vi kollade på matchen en stund med Fredrik och Oscar sen tänkte jag börja gå hemåt.

Amanda blev upphämtad och jag gick. Oscar & Fredrik följde med hem, och hemma var min älskade systerdotter Ronja och hennes pappa Peter. Kollade epor och skit med killarna sen stack dom. Hoppade lite studsmatta med Ronja sen åkte dom också. Har gjort ett örhänge, och Kapten har klippt sig.  

   

Riktigt snyggt med en svart pärla i andra örat.

   

Oscar i lila, Fredrik är brownie.


- Nej fan, långt inlägg! Skitsamma, måste packa lite och sen kanske jag hinner säga hejdå imorgon.. Jaja :) Den här är för övrigt riktigt bra, tror det är hans barn som sjunger i refrängerna.. Sov sött =D /mandi

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maandi - 4 januari 2011 13:07


Nä nu satan. Hejdå bloggplatsen. Hejsan blogg.se Snälla,snälla,snälla,snälla fortsätt läs på den här.     Fick utav casssandraaaaaaaa, var massamassa smycken i paketen! ...

Av maandi - 3 januari 2011 12:26


Hej. Pappa kom nyss in med ett paket från Cassandra. Hahaha, ''first class mail''. HIHI. Ska öppna det, sen går jag och simmar. Sen ska jag byta blogg, sen byter jag den. Hejdå.   @weheartit ...

Av maandi - 31 december 2010 03:48

         (har klackisar på mä, bredvid stora systern vetdu)     (ronja fick smink. hon la läppstift på ögonen, mycket också. fint liksom)             (plus nattkläder. extra batteri,självutlösare,diffuser to ma camera.)   (rensade ru...

Av maandi - 30 december 2010 01:31

Sitter och kollar igenom min spellista. Har jättekul. Har gjort en fin liten text.   You make me hate sex, And you're a psycho killerAnd i'm fifteen, and you belong with me, and, and, wait for it, WHIIIITE HOOOOOORSEEEE.*and then you were a lovef...

Av maandi - 30 december 2010 00:04


Oj vad jag lovar saker. Jag har faktiskt knäppt bilder idag. Och imorgon ska jag berätta sånt där ''ointressant fjortisbloggar''saker. Och efter nyår byter jag antagligen blogg, om jag hinner fixa designen ;> Och ni bryr er. Puss! Och Oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se