maandins

Direktlänk till inlägg 31 maj 2010

Fräsigt!

Av maandi - 31 maj 2010 22:47

tja! Har ju varit i Finland sen torsdag, och i eftermiddag kände jag för en Mandi eftermiddag. Men imorgon kommer bilder och dags inlägg. Beror på hur trött jag är sen... Har typ 147 inlägg kvar på Bloglovin sen får jag sova.


Angående ESC förresten, Anna sög hur som helst. Salem hade fått in oss, I know that. Har massa texter att kolla upp, har ungefär 7 meddelanden i utkast med 10 olika saker på att kolla upp. Helvete, orkar fan inte. Har ett matteprov och en religion inlämning kvar, wiie..


Nä, nu ska jag göra klart bloglovin. Hihhihiihh :$


Skön låt och bra video, såg det på Sannas blogg

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maandi - 4 januari 2011 13:07


Nä nu satan. Hejdå bloggplatsen. Hejsan blogg.se Snälla,snälla,snälla,snälla fortsätt läs på den här.     Fick utav casssandraaaaaaaa, var massamassa smycken i paketen! ...

Av maandi - 3 januari 2011 12:26


Hej. Pappa kom nyss in med ett paket från Cassandra. Hahaha, ''first class mail''. HIHI. Ska öppna det, sen går jag och simmar. Sen ska jag byta blogg, sen byter jag den. Hejdå.   @weheartit ...

Av maandi - 31 december 2010 03:48

         (har klackisar på mä, bredvid stora systern vetdu)     (ronja fick smink. hon la läppstift på ögonen, mycket också. fint liksom)             (plus nattkläder. extra batteri,självutlösare,diffuser to ma camera.)   (rensade ru...

Av maandi - 30 december 2010 01:31

Sitter och kollar igenom min spellista. Har jättekul. Har gjort en fin liten text.   You make me hate sex, And you're a psycho killerAnd i'm fifteen, and you belong with me, and, and, wait for it, WHIIIITE HOOOOOORSEEEE.*and then you were a lovef...

Av maandi - 30 december 2010 00:04


Oj vad jag lovar saker. Jag har faktiskt knäppt bilder idag. Och imorgon ska jag berätta sånt där ''ointressant fjortisbloggar''saker. Och efter nyår byter jag antagligen blogg, om jag hinner fixa designen ;> Och ni bryr er. Puss! Och Oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se