maandins

Alla inlägg under maj 2010

Av maandi - 23 maj 2010 23:45

Tja! Klockan är kvart i tolv och jag är ganska trött. Ska tvätta av mig sminket, det går nog snabbt sen kommer jag nog slockna på sängen. Mysigt värre.


Ikväll har jag sminkat mig som Sanna(skitcool tjej) och lekt lite Sanna-stil typ. Saknar min syster Linda otroligt mycket för övrigt, min andra syster Betty känns det som att jag aldrig pratar med heller..


Nä nu måste jag nog sova, har utvecklingssamtal halv nio imorgon bitti och då måste man ju bete sig bra. Hihi..... Godnatt <3


   

Klicka? Har en magnet vid läppen, det blev en fail men jaja. :')

ANNONS
Av maandi - 23 maj 2010 13:46

Godmorgon! Väcktes tolv för då fick jag inte sova längre, men jaja. Känner mig sugen på att åka till Birsta City idag, vill ha nagellack och ett par örhängen. Ska prata med en utav mina föräldrar när jag har lockat håret. Ska trippla det, yaaay..


Tänkte sätta på lite lovely musik på Spotify till när jag fixade mig, och blev väldigt sugen på Hannah Montana. Helt sjukt när jag började sjunga med i låtarna från första säsongen >.<


Nu ska jag greja, städa ska jag nog också göra. Ha en bra dag!/mdi 

ANNONS
Av maandi - 23 maj 2010 00:49

TJOHOOOOOOOOOOO! Vår klass vann 15 000 i Dizza Tobak, fatta glad man blev eller?! Hela klassen fick glass, fett smysigt (;


Igår efter skolan kom pappa hem och försökte få med mig till Birsta, och han lyckades. Köpte två parfymer, hårborttagningsgrej, solbrillor och kanske nå mer. Pappa betala, so thank you (: Vi köpte med oss vårrullar hem, de godaste i staden. Mums så gott.


Fredrik och Albin kom när jag åt, så sen var jag med dom hela kvällen. Eller ja, dom drog till fotbollsplanerna på Thule och jag stack hem och fixade några naglar sen kom dom och vi hängde hos Albin till 00.32 cirka när jag cyklade hemåt. Kom hem och la mig direkt.


Vaknade imorse, ringde Albin och Fredrik sen träffade jag dom och vi hängde hemma hos Albin. Sen cyklade vi runt lite oså.. Lite innan tre var Marie och Ines i byn så dom kom till mig. Jag skulle locka min kusin Malins hår klockan tre, så flickorna chillade lite medans jag gjorde det. Medans jag lockade håret kom Emil och Raymond så dom satt på balkongen och umgicks en stund. Under tiden kom Fredrik och Albin, och efter en liten stund drog Emil och Raymond. Håret blev jättefint(känner mig riktigt duktig) och sedan har jag varit med Marie, Ines, Fredrik och Albin hela kvällen. Allting tog slut vid 22.19 kanske sen har jag legat på sängen och lekt död.


Nu ska jag sova, är riktigt trött. Sweet dreams to you! /mndi


Anledningen till att det är bara regnbågsfärgat på ena är för att jag är högerhänt.

Pappa köpte en ny gräsklippare idag.

  Mamma var barnvakt åt söta lilla Moa.

    

<3

Av maandi - 20 maj 2010 22:49


    


Chad tells Sonny that she is going to fall in love with him.

He tells her that she'll stumble at first,

and get all nervous

and then dream about him

and get lost in his eyes.

     

Så äkta, även om det är två roller.


Oturligt nog är jag i Finland när Starstruck har premiär, men jaja. Får kolla på nå repris =( MAMMA FÖRSTÅ MIN SMÄRTA.


Haha, nä nu blev jag kändis kär. Fan, men ja. CHAD <3

Av maandi - 20 maj 2010 22:12


Enda roliga med skolan idag var idrotten, vi körde softball. Typ den kvinnliga verisonen utav baseball. Enda bollen jag tog under hela matchen lyckades jag passa rätt så att vi brände. Fan, är man bra eller? Fick sluta två iställe för halv fyra, så jag och Maltie kollade på uttagningen till fotbollsDM.


Regnade när jag var hemma så jag knäppte bilder under ett paraply ute. De kommer längre ner.. Nu ska jag lägga mig i sängen och somna till någon bra musik eller någon kriminalserie.. /MANDI


     

Klicka. (tyckte den där folksamlingen var rolig med paraplyer och sjung barnlåtar)


Btw, Kapten luktar äcklig blöthund.      

Av maandi - 19 maj 2010 22:31

Kom på att jag hade köpt lösnaglar jag kände att jag var tvungen att sätta på mina vackra fingertoppar.. Känns konstigt. Men den stora frågan är: HUR KLARAR JAG MORGONDAGEN? Ja undra. Vi har kemi och idrott. Förvånar mig inte om jag blir arg och river bort dom.


Nu ska jag lacka dom, sen sova typ. Godnatt världen.


 

Av maandi - 19 maj 2010 19:16

Men tjenare! Hur är läget med dig idag?

Själv har jag legat i sängen hela eftermiddagen. Eller nä, där ljög jag. Jag satt på badkullen och tänkte en halvtimme efter skolan. Vet inte om det är för att vädret var sorgligt idag eller om för att jag har så mycket att tänka på.

1. Det är deprimerande att jag sa för två år sen ''När jag är 14 år ska jag vara riktigt pinnsmal och snygg, precis som 94orna''. Men nu känns det som, äh. Vi kör när vi är 16 iställe, som 94orna. Hard.

2. Att det inte finns en enda anledning för mig att vara 14år, inte en enda. Det suger, riktigt mycket.


Idag på HKn gjorde vi pizzabullar, jag och Calle. Riktigt smarrigt med pizzaaktigt så jag bad pappa fixa något pizzaaktigt till middag. Just nu är jag hungrig som ett as och väntar tills han kommer hem.


Vänta, * springer till balkongen* jag fastnade i köket påväg tillbaka till rummet för att pappa hade kommit hem. Fick en vitaminwell och den grymt god. Han har köpte piroger till middag också, wiiiie.


Gick på balkongen för att fota på det fina vädret som dök upp för kanske två timmar sen. Och så ligger jag inne på min säng och glor på tv? Förjävligt. Såg två små tjejer på våran brygga, ena hade ett fiskespö i handen och den andra höll i en pinne som håller kvar våran brygga. SER INTE FOLK ATT DEN ÄR TRASIG OM DEN ÄR AV PÅ MITTEN?! fan, blev irriterad.


Nu ska jag få äta piroger, mumma <3<33<<3<3<3/ mandi


    Klicka för större.

Av maandi - 18 maj 2010 20:16

 

Tänk om det fanns en karamell,
som gjorde var människa snäll.
Varje gång de tog en bit,
lät de bli att prata skit.


Kan ingen göra ett klister,
som hjälper mot nerver som brister.
Och täpper till mun på en del,
som bara ser andras fel.


Hade en konstig SO lektion bredvid Emelie idag, men jaja. Hon är så rolig att sitta bredvid (': Var med Emil och Jens efter skolan, ja ''vafan tänker hon med'' liksom? Men det var mysigt, jag halvsov nog mest. Som alltid när jag är med någon, haha lataste flickan i världen sitting here.


Nu ska jag bada, och plugga fysik. Har ändå bra känningar över det här provet....eller nä nu ljög jag lite. Men det går nog bra.


En aning sugen på att se den här filmen när den kommer!


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se