maandins

Alla inlägg under maj 2010

Av maandi - 17 maj 2010 22:50

Den här katten:

 

Rev ut det här:

 


Sen vet jag inte riktigt om jag kan stoppa in det här:

 


Tack Trabatta, får städa garderoben nu också :')

ANNONS
Av maandi - 17 maj 2010 21:19

Jag har en trattkatt. Världens största stygn på magen också, älskade lilla kissemisse.. =(


Åker till Finland nästa torsdag, ska hälsa på mormor.. Ska städa hennes hus, gård och så vill jag cykla lite. Hon får ta och bli bättre så vi kan åka runt lite, hon har världens skönaste bil :) haha. 


Ska bada nu, blev skitig efter kriget idag.

Jafan, mjao.

ANNONS
Av maandi - 17 maj 2010 15:46

Hur mår du denna strålande dag? Jag mår utmärkt. Har varit ledig hela dagen, gjort läxor, varit ute och sprungit och sovit. Helt perfekto.


Känner mig typ död ändå liksom. Jag vill inte göra något, jag vill helst dra en filt över mig och gömma mig föralltid. Sen när blev jag såhär liksom? Men jaja, bitter ska man inte vara.Ska göra mer skolarbete, för att vissa inte kan....."&%#¤"&%#¤"¤#&¤"&#! aa :)

Schteek lite i solen nu.

Av maandi - 16 maj 2010 22:57

Idag har jag i stort sett gjort ingenting. Otroligt skönt. Blev nästan(nästan!) förbannad när jag hade väntat på mitt hår i två timmar och det blev skitfint men helt platt när jag gick ut. Fucku.


Käkade glass med pappa och Ronja förut, mums. Blåste såpbubblor gjorde vi också, fina färger.

           


Ledig imorgon så jag ska vara vaken en timme till. Yaaay!

Av maandi - 16 maj 2010 15:49

Lika roligt varje gång

Av maandi - 16 maj 2010 00:47

Godnatt! Har alla en trevlig natt? Det har jag!


I fredags så var jag med Amanda, vi fotade och grejade. Sen på kvällen var vi med Calle och Joel, vi kollade på Instängd 2! Den var grymt bra, men nu måste det ju komma en trea?! Joel och Calle stannade kvar till halv ett sen sov jag typ.. Yaaaay.


Igår(lördag) så vaknade jag, var med Calle och Joel. Sen gick vi och käkade glass, träffade Albin, gick hem till mig och sedan gick vi ut. Jag fick nå utbrott så dom stack.. Jaja. Haft otursdagar i två dagar så jag är lite less. Så jävla varmt hela tiden, kan inte andas då ju. Sen åkte jag och pappa på ICA, men på Preem small mitt ena cykeldäck. Riktigt PANG!! jag vart skiträdd. Så aa, Birgitta är ur funktion för tillfället =( Grejade hemma och fotade på grodor förut innan jag tog reservcykel och åkte för att hämta Amanda sen har vi varit med Jens, JoelW, JoelM, Calle, Emil och William hela kvällen. Det var mysigt, fast jag blev så jävla trött vid 22.00 att allting slutade konsigt.. =(


Nu är klockan 00.53 så det är söndag. Skönt att vara ledig imorgon(måndag)! Nu ska jag i alla fall sova, så baaaj lovers.


Sexy ass bitch!

  Vi grillade, mumma. Birgitta... =(

 Minda chillade lite.

 

Mamma arbetade på hela dagen ute.

Vår brygga är helt trasig, fan ta dig is!

Grodaaaaaaaaa =D

Chill fifan!

Massa vass vill vi inte ha på stranden inte...


(`v´)

 `v´

Av maandi - 13 maj 2010 19:45

Tja balla bacon, hihi. Jag åt det idag faktiskt. Den där CBO (ChickenBaconOnion) på Mcelidonken. Den var riktigt god.


Igår efter skolan fick jag för mig att åka till stan för att gå på en speciell sminkshop som är ganska ny. Den butiken var helt underbar, billigt och bra saker. Köpte conceler, hårinpackning och en läppsyl som tar fram färgen i läpparna. Allting var grymt. Det gick på typ 187:- men jag hade present kort så tack för sakerna Peter och Ronja!

Köpte även ett knasigt linne för knasiga fotobilder för 20:- på HM, ett svart baslinne på HM(dom har de bästa), ett blommigt stort och mysigt linne och en ny gympatröja som mamma tvingade på mig. Eller ja, det va bra så jag gick med på det (: Plus ett knallrött läppstift, Vivaladiva 50:- Åhlens & en fukt till mitt sminkborttagningssett. Hyrde en film, Instängd 2. Ska försöka se den ikväll eller imorgon. Har en vecka på mig lix!


Idag så var det ju ingen skola, och det förstår väl alla varför hoppas jag? Aja. Mamma, pappa och jag åkte till birsta i alla fall. Eller innan det så åkte vi på färgaaffärn i Matfors och jag köpte lösnaglar jag tänkte testa och ha. Hatar naglar så mina biter jag bort hela tiden =( Sen åkte vi till Birsta! Dom köpte massa krukor och jord sen käkade vi på donken. Vi gick sedan på BikBok och jag fick köpa mina älskade tights (L) Skitnöjd. Blev skitarg när jag hittade en halsduk som jag letat efter hela vintern och hittar den nu när våren är här. Men jag köpte den, hihi. Vi åkte sist på Rusta och där hittade jag en vårjacka, ett par skitsköna och fina ballerina skor. Döm mig inte för att jag köpte dom sakerna där, du skulle gjort samma sak om du var i min situation.


Ikväll tänkte jag sminka mig och greja. Det är så roligt tycker jag! Fast Calle och Joel ville hitta på något så jag umgås nog med dom nån timme också =D


Nä nu ska jag käka något konsigt, ha en mysig kväll!/manty


           

-

Av maandi - 13 maj 2010 19:21

MIKA vs. RedOne – Kick Ass (We Are Young) - OST Version


We are young
We are strong
We're not looking for where we belong


We're not cool
We are free

And we're running with blood on our knees


We could rule the world
On a silver platter
From the wrong to the right light
To an open stream


With a crash and burn
We could make it better
Turn it upside down
Just you and me


We are the dream
No other way
To be


We are young
We are strong
We're not looking for where we belong


We're not cool
We are free
And we're running with blood on our knees


I could change the world
I could make it better
Kick it up and down
Take a chance on me 


When you fake a smile
And you think you're better
Gonna put it down
Rip (?) it at your feet


No bridge to burn
Nowhere to turn
For me


We are young
We are strong
We're not looking for where we belong


We're not cool
We are free
And we're running with blood on our knees


What do they know about us?
Are they thinking of somebody else?
Are they wondering what we might be?
Are they thinking of you or of me?


We are young
We are strong
We're not looking for where we belong


We're not cool
We are free
And we're running with blood on our knees

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se