maandins

Alla inlägg under maj 2010

Av maandi - 11 maj 2010 17:57

Tjabba tjena mitten bena. Ingenting har hänt senaste två dagarna, förutom min och Aleriz konversation på vägen hem från skolan idag. Ibland får vi till det, är det inte framtiden så är det könssjukdomar. Varför inte bara prata om vanliga saker som vädret? Hihi.


Eller jo, jag kom på att jag köpte ballonger och pärlplattor igår med Albin. Det var roligt, eller inte. Men bra inköp, grattis Mandi.


Det är så jäklans skönt att vi bara går i skolan imorgon sen är vi ledig tills på måndag. Det är fem dagar, som en hel skolvecka liksom. Grymt!


Nu ska jag göra mig en sallad och slänga i mig. Mums.


Daft Punk – One More Time

ANNONS
Av maandi - 11 maj 2010 16:29

Okej nu ska jag få det här överstökat för min egen skull. Hatar min design just nu och är lite less på vissa saker. Så jag är arg.


torsdag: Åkte ner till Sthlm vid 12, var vaken hela resan och blev lite illamående mot slutet. Mötte upp Anders och Sylvana, och två stycken från Katrineholm(lund? äh). Åkte till Fryshuset och satt där och väntade. Sen kom alla och vi gick ner och käkade köttfärslimpa och potatis. Sen gick vi upp och gjorde några ''lekar''. Åkte till hotellet sen och chillade där hela kvällen. Alla var övertrötta och sjukt roliga.


fredag: vaknade, gick ner på hotell frukosten. Fixade klart, sen åkte vi till Fryshuset och hade föreläsningar. Vi gick på en hamburgebar några kvarter bort och käkade lunch. Efter det hade vi mer föreläsningar och lite grupparbeten. Sen åkte vi till hotellet och snyggade till oss lite, sedan åkte vi till Gröna Lund. Alla fick en hundring var för att käka middag så jag käkade en kebab.Hade skitroligt, tack Thelma Klara och Amanda <3 Åkte tillbaka till hotellet vid nio/tio och sedan chillade vi hela kvällen igen.


lördag: vaknade, hotell frukost, fixade oss och drog till Fryshuset. Hade en eller två föreläsningar, halvsov på en.. Hua. Åt någon vegetarisk lunch på Fryshuset och sedan skapade vi massa saker. Jag målade på lakan liknande saker. Sen åkte vi till Medborgarplatsen och gick och käkade på PizzaHut. Hur mysigt som helst! Åkte sen tillbaka till hotellet och många var uppe hela natten. Fast jag lyckades somna, sorgligt nog.


söndag: vaknade, hotellfrukost och sen åkte vi till T-centralen. Hängde där hela dagen, och hade våran Drop Dead. Sen gick vi och käkade på Burgerking, körde en till DropDead sen började alla åka. En efter en försvann alla, skittråkigt. Världens bästa gäng, längtar till nästa gång!

Grymt! muppmandi<3<3


Det finns massa bilder på Facebook,

orkar inte lägga upp dom här också.

ANNONS
Av maandi - 6 maj 2010 09:58

Tjo balla bacon. Om en timme åker vi och hämtar Ted, Albin och sist Amanda. Sen åker vi till tåget, wiihoo.


Jag kan nog antagligen inte blogga så mycket för jag hatar att blogga utan bilder och det kan man inte överföra och greja med på en annan dator och ja. Du fattar nog.


KOLLAKOLLA, mediakåt tjej här!


Nä nu blir det frukost sen klä på sig och allt skit.

BAJs! /mandilicious   Så här fint äre ute!

Av maandi - 5 maj 2010 22:04

Blev arg förut i eftermiddag. Hittade världens finaste klänning till skolavslutningen men den är inte gjord för min kropp. Förjävligt.

 

Och så mina accessoarer. Hade varit grymt fint.


Jag läste på Kenzas blogg i slutet på mars om ett par skitfina tights/leggins/strumpbyxor = allting är samma sak! Dom var i alla fall i nylon och hur fina som helst så jag försökte få pappa att köpa dom till mig när vi var i Sthlm på påsklovet. Men min syster sa att det inte var okej att köpa nylontights för 300kr. Så näe, det blev inte dom. Men nu hittade jag världens finaste, nästan samma. Skitsamma om mina ben inte är så snygga så älskar jag mönstrade tights. Vill ha dom hära så häääääääääääääääääär mycket =(

 

Av maandi - 5 maj 2010 21:47

Godkväll. Eller kan man börja ett inlägg med godnatt? För det är ju nästan natt, eller ja. Om några timmar. Men ellerhur?


Känner mig som värsta mediakåta tjejen. Förra veckan blev jag, Amanda, Elin och Ture interjuvad utav Mittnytt om droger. Idag blev jag, Amanda, Albin och Ted interjuvad utav Dagbladet om vår resa vi ska på. Och i Sthlm kommer antagligen TV4 vara med någon dag, tänk om jag syns där? Haha hihi (a)

Haha, jag är paff. Fränt liksom.


Idag på skolan hade vi HK. Jag jobbade med Calle, och jag måste säga att efter ha varit med två killar så är dom ju bättre på att diska och göra mat än mig? Jag stod i fem minuter med att kavla ett bröd sen sa Calle att det inte behövde vara perfekt. ''Tack, du kunde sagt det för fem minuter sen'' kände jag för att slänga ut mig men jag vill ju inte verka sur/grinig. Jaja. Han såg att jag missade en fläck på en tallrik, Wålle såg samma sak förra veckan när vi arbetade tillsammans. Sjuuuuukt.


Slutade en och en halvtimme tidigare för jag skulle till sjukhuset och göra en sak. Efter det åkte jag och klippte mig. Det var bra, det var så slitet. Men nu är det riktigt tunt och kort..

Mandi: ''Hon tror att jag har nästan mittenbena och ska rama in ansiktet så man ser alla hakor, men hon är grymt bra!''

Betty: '' Hahaha det lät ju inte så bra?''

Mandi: ''Men det luktar så gott där.''

Åhh vilken underbar syster Betty har :')


Åkte till Korsta för att fira min syster Betty en timme även. Världens finaste systerdotter Ronja var där. Man vill bara sno henne och ta hand om henne själv. En utav världens bästa barn.


Nu har jag nästan packat allt också. Förutom kameran, allt smink och små saker. Undrar hur det kommer se ut när en stor, blond tjej med HelloKitty pennfodral och en grön bok som det står ''Oh good, I'm so bloody blond sometimes'' går på en konferens? Haha väntar att se! (Amanda om du är vaken och läser det här så kom ihåg pennor och anteckningsblock.)


Nu ska jag packa det sista och gå och lägg mig. Dödstrött!/odzn.


      Allt hår jag har kvar =(

Av maandi - 5 maj 2010 19:25

Meat Loaf – A Kiss Is A Terrible Thing To Waste


If you listen to the night you can hear the darkness call
I can barely stand to wait

I can barely stand at all
So come closer to me now like we're sharing the same skin
We gotta get out of this jail

We gotta let the future in

So many things in your life that your bound to regret

Why didn't I do this?

Why didn't I do that?
So many chances you've lost that you'll never forget
Why didn't I take it?

Why didn't I make it come true?
The loneliest words you'll ever know, if only, if only it were so

Av maandi - 4 maj 2010 21:16

Avril Lavigne – Alice (galen på att gå och se filmen förresten.)

I, I'll get by
I, I'll survive
When the world's crashing down
When I fall and hit the ground
I will turn myself around
Don't you try to stop me
I, I won't cry


-


Paramore – The Only Exception

Maybe I know, somewhere
Deep in my soul
That love never lasts
And we've got to find other ways
To make it alone
Keep a straight face

Av maandi - 4 maj 2010 20:53

Igår hände inget speciellt, sov en timme när jag kom hem. Gjorde jag förra veckan också, vad äre som händer?


Idag hände inget speciellt heller, förutom att Amanda filmade mig i smyg när jag åt lunch. Jag praktiskt taget kastade i mig maten, hemskt. Men jag drack vatten, plus poäng till mig.


Hade en väldigt intressant diskution med min pararellklasskamrat/granne/barndomsvän/dagiskompis/fyllaårsammadag/gåtillskolan/gåhemfrånskolan vän Tina, som jag kallar henne. Man ändrar helt uppfattning om henne när man frågar henne vettiga frågor. Klok tjej, helt underbar. Haha ingen jävla clown. Bara annorlunda på det bästa sättet som finns!


På torsdag åker jag, Amanda, Ted och Albin till Sthlm. Ska representera klassen i nån slags konferransgrej. Ska bli skitaaaroligt att bo på hotell, vara med grymma människor och kolla vad det är för något. Jag längtar.


Imorse när jag vaknade såg det ut så här:

Jag var nog inte den enda som blev förvånad/ledsen


*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
*.*.*.*


Efter skolan testade jag mitt smink jag fick i födeseldagspresent. Det blev fel ordning men skitsamma. Jag satte även på min för ljusa hårförlägning och önskar att jag hade så tjockt och långt hår. Damn.

 

Jag skulle vilja ha en modell någon dag, så typmandi@hotmail.com om du går med på nästan vad som helst. Kläder och smink fixar jag!Nu ropar de desperata hemmafruarna efter mig, Baaaj. s/mando

För jag vill inte vara den tjejen. Jag vill inte vara jobbig, jag vill inte behöva något. Jag vill inte vara en äcklig tonårsfjortis som många andra. Jag vill vara Mandi, och hon är 35 år enligt sin mamma. Du känner mig inte, ingen skulle kunna förstå blandningen utav egenskaper. Jag hatar hur du påverkar mig.

För i denna värld är varje varelse vacker, alla saker och ting är vackra. Det fula är hur du förorenar luften med dina åsikter och brist på respekt.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se