maandins

Alla inlägg under maj 2010

Av maandi - 2 maj 2010 11:05

Sixpence None The Richer – Kiss Me


Och en bra mashup

Owl City vs. Dashboard Confessional vs. Drake vs. SntR

- Fireflies, Hands down, Forever, Kiss me

ANNONS
Av maandi - 1 maj 2010 23:57

Amanda kom hit, sedan cyklade vi till en bro som ligger vid stallet för man såg himmelen bra därifrån. Men när vi kom dit var himmelen ful så aa, vi stod mest och pratade på bron.

Mötte sedan upp Emil, Viktor, William och Lotsky? Ja något konstigt smeknamn. Hur som helst så cyklade vi till stora stranden vid mig och smällde smällare och små raketer. Det var asroligt, jag skrattade ganska mycket.

William smällde en a-fil. Han failade.

William och Viktor.

Amandaaaaaaaan!


Nu måste jag bara ha nå chips, vill ha saaaalt.

Imorgon äre mycket som händer, och ja - jag ska fixa en header så fort jag har någon fin bild på vad som helst och orken. /manshin

ANNONS
Av maandi - 1 maj 2010 20:30

Igår var det ju valborg. Helst hade jag viljat vara på Stadshuset och kolla på Dead By April men man var tvungen att ha någon över 18år med sig så det sprack ju.Men jag hade roligt ändå! Med Julia, Elin, Amanda sen var vi med massa under kvällen. Stod och pratade en full kille på moped, han var riktigt rolig. Min hals gav upp på grund utav kylan och regnet så den var konstig. Lät asroligt när jag skrattade, så där roligt = fult. Lite fjortisvarning på oss fyra i början, för vi var väldigt högljudda men jaja. Händer alla någon gång. 


Idag har jag varit på Birsta, fick fel iPod sladd så det är jag arg på.

Men annars har jag inhandlat detta:

HM 149:-

Halsband & armband, Rut m.fl 260kr tillsammans

Ny halsduk, den andra är ''för vintrig'' - Bikbok 149:-

Nya glajjer till Stockholm, SIX 99:-

Och Avatarfilmen till pappa för att han älskar den och är världens bästa pappa, hihi snäll dotter?


Nu sitter jag och pratar i telefon med Amanda, hon cyklar förbi torget och tycker att det är jobbigt att cykla. Vi ska fota någonstans, det är asfint ute. puss(K) /mindo


 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se