maandins

Direktlänk till inlägg 15 juni 2010

What to do liksom.

Av maandi - 15 juni 2010 19:05

Teknik måste hata mig. Tvn var blå när jag startade dvdn i söndags...blev skitsur då för tidigare på kvällen när jag startade min dator står det att den har tappat någon slags programvara, alltså någon viktig tydligen.

Så jag har ingen dator. Det mest skitiga med det är att om jag lämnar in den försvinner alla bilder sen några månader tillbaka. Och dom finns liksom bara där.

Life's a bitch. (fast jag märkte att dvd funkade idag, tack Gud.)

 

Igår så åkte jag in och var med min vän Marie. Vi hade picknick i parken.

Åt mat osv hos Marie(underbar familj förresten) och sen skulle jag tydligen sova hos Agnes så jag gjorde det. Hade riktigt trevligt tyck ja väl.

Hakim och Rikard gick hem vid tolv imorse.

Sen kom jag på att jag inte hade någon hemnyckel för jag hade ju inte tänkt sova borta, plus att jag inte hade några busspengar.

Ringde min syster Boopen och sen umgicks jag med henne, Ronja, Robert, Rebecka & Jens.

Mamma kom med nyckeln så jag tog tre bussen hem. Har inte gjort något sen dess, ska typ duscha nu.

Jävligt skönt, känner mig lite extra äcklig just nu. 


Lady Antebellum – Need You Now


Är allt jag kan ge dig just nu, den är skön att lyssna på.

Pyss pu roumpaaaaaaaaaaaaaan
Till och med jag förstår den här gången.

 
ANNONS
 
Ingen bild

din stalker

20 juni 2010 19:47

lalala aaaa a aidsjnad jag har tråkigt, kan inte du ta och smsa mig? jag står med på din kontaktlista det vet jag :) och gör jag inte det så ska jag våldta dig nästa gång jag ser dig! pusshej

 
Linneaa

Linneaa

9 juli 2010 23:59

fin blogg, kommentera gärna min! (;

http://linneeaaa.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maandi - 4 januari 2011 13:07


Nä nu satan. Hejdå bloggplatsen. Hejsan blogg.se Snälla,snälla,snälla,snälla fortsätt läs på den här.     Fick utav casssandraaaaaaaa, var massamassa smycken i paketen! ...

Av maandi - 3 januari 2011 12:26


Hej. Pappa kom nyss in med ett paket från Cassandra. Hahaha, ''first class mail''. HIHI. Ska öppna det, sen går jag och simmar. Sen ska jag byta blogg, sen byter jag den. Hejdå.   @weheartit ...

Av maandi - 31 december 2010 03:48

         (har klackisar på mä, bredvid stora systern vetdu)     (ronja fick smink. hon la läppstift på ögonen, mycket också. fint liksom)             (plus nattkläder. extra batteri,självutlösare,diffuser to ma camera.)   (rensade ru...

Av maandi - 30 december 2010 01:31

Sitter och kollar igenom min spellista. Har jättekul. Har gjort en fin liten text.   You make me hate sex, And you're a psycho killerAnd i'm fifteen, and you belong with me, and, and, wait for it, WHIIIITE HOOOOOORSEEEE.*and then you were a lovef...

Av maandi - 30 december 2010 00:04


Oj vad jag lovar saker. Jag har faktiskt knäppt bilder idag. Och imorgon ska jag berätta sånt där ''ointressant fjortisbloggar''saker. Och efter nyår byter jag antagligen blogg, om jag hinner fixa designen ;> Och ni bryr er. Puss! Och Oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se