maandins

Direktlänk till inlägg 18 juni 2010

What rushes in my head and my heart.

Av maandi - 18 juni 2010 22:08

Har legat i ungefär två dagar och kollat på Angel. Mår lika knasigt & förvirrat som efter första Twilight boken. Inte bra.


Att ligga inne hela dagen gör mig ännu sjukare, men imorgon ska jag ut med mamma. Loppis. Kan bli bra, ska göra iordning ett rum i källaren. Just nu vill jag flytta ner där, så att ingen kan komma och störa hela tiden. Orkar inte med världen för tillfället, hoppas du förstår den här gången. Planen är igång. 


Ronja och pappa gick ut på promenad runt berget. Dom har varit borta jättelänge och kommer hem jätteblöta på grund utav regnet som kom nyss. Pappa hade ''pratat'' med några pojkar på moped, det vet vi ju vad det betyder. 


Fick Ben & Jerry's sorbet glass nyss, svider fint i halsen. Ska på cirkus på måndag, med hela taikons. 


Ja, nu sjunger alla i SVT 1 nationalsången. Godnatt


Mitt nakna & sanna jag.


Någon med Nikon D3000 som kan träffas någon dag? Lite halft akut. typmandi@hotmail.com, så tar vi det vidare där.


Och det är inte världen, det är jag.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maandi - 4 januari 2011 13:07


Nä nu satan. Hejdå bloggplatsen. Hejsan blogg.se Snälla,snälla,snälla,snälla fortsätt läs på den här.     Fick utav casssandraaaaaaaa, var massamassa smycken i paketen! ...

Av maandi - 3 januari 2011 12:26


Hej. Pappa kom nyss in med ett paket från Cassandra. Hahaha, ''first class mail''. HIHI. Ska öppna det, sen går jag och simmar. Sen ska jag byta blogg, sen byter jag den. Hejdå.   @weheartit ...

Av maandi - 31 december 2010 03:48

         (har klackisar på mä, bredvid stora systern vetdu)     (ronja fick smink. hon la läppstift på ögonen, mycket också. fint liksom)             (plus nattkläder. extra batteri,självutlösare,diffuser to ma camera.)   (rensade ru...

Av maandi - 30 december 2010 01:31

Sitter och kollar igenom min spellista. Har jättekul. Har gjort en fin liten text.   You make me hate sex, And you're a psycho killerAnd i'm fifteen, and you belong with me, and, and, wait for it, WHIIIITE HOOOOOORSEEEE.*and then you were a lovef...

Av maandi - 30 december 2010 00:04


Oj vad jag lovar saker. Jag har faktiskt knäppt bilder idag. Och imorgon ska jag berätta sånt där ''ointressant fjortisbloggar''saker. Och efter nyår byter jag antagligen blogg, om jag hinner fixa designen ;> Och ni bryr er. Puss! Och Oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se