maandins

Direktlänk till inlägg 22 juni 2010

Cirrekirre kissekatt, fast en sne en.

Av maandi - 22 juni 2010 00:10

Tja. Har varit på cirkus idag med pappa & Ronja. Den var bra, älskar cirkusar. Elefanter, kameler, kossor, sjölejon, lamor(nästan) och sexpackiga killar i trikåer. Mums... Okej, ärligt talat bryr jag mig inte om dom där killarna. Så jävla roligt hur biff dom var =D

Haha juste, en kamels ena puck låg snett. Den hängde typ åt sidan, stackarn. Ge kameler vatten, det gillar dom! animalsafer MandiNS


  

Bild från cirkusmaximum.se (Stark kille han till höger längst ner)


Jag blev frisk i typ lördags från min sjuka, och några jag känner ligger inne helt sjuka typ. Och eftersom att jag inte hade badat i år(I CANT BELIVE IT EITHER) så badade jag och mamma vid 22 för att jag köpte en ny baddräkt idag. Köpte skor & hyrde två filmer också. Jag ska lägga in bilder sen när jag har min dator, för jag pallar inte lägga över på pappas ''jobb'' dator. 


Nu ska jag....gå i sängen och kolla på Angel. Tror han hade sex, blev lycklig och sedan ond morgonen efter i förra avsnittet. Spännande.

Puss & godnatt. (Marie, leta efter min halsduk är du gullig. Agnes hittade den inte.)


 Som Jonte sa ''nyduschad & fresh'' fast det skulle vara bad..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maandi - 4 januari 2011 13:07


Nä nu satan. Hejdå bloggplatsen. Hejsan blogg.se Snälla,snälla,snälla,snälla fortsätt läs på den här.     Fick utav casssandraaaaaaaa, var massamassa smycken i paketen! ...

Av maandi - 3 januari 2011 12:26


Hej. Pappa kom nyss in med ett paket från Cassandra. Hahaha, ''first class mail''. HIHI. Ska öppna det, sen går jag och simmar. Sen ska jag byta blogg, sen byter jag den. Hejdå.   @weheartit ...

Av maandi - 31 december 2010 03:48

         (har klackisar på mä, bredvid stora systern vetdu)     (ronja fick smink. hon la läppstift på ögonen, mycket också. fint liksom)             (plus nattkläder. extra batteri,självutlösare,diffuser to ma camera.)   (rensade ru...

Av maandi - 30 december 2010 01:31

Sitter och kollar igenom min spellista. Har jättekul. Har gjort en fin liten text.   You make me hate sex, And you're a psycho killerAnd i'm fifteen, and you belong with me, and, and, wait for it, WHIIIITE HOOOOOORSEEEE.*and then you were a lovef...

Av maandi - 30 december 2010 00:04


Oj vad jag lovar saker. Jag har faktiskt knäppt bilder idag. Och imorgon ska jag berätta sånt där ''ointressant fjortisbloggar''saker. Och efter nyår byter jag antagligen blogg, om jag hinner fixa designen ;> Och ni bryr er. Puss! Och Oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se