maandins

Direktlänk till inlägg 29 juni 2010

I'd rather be with you

Av maandi - 29 juni 2010 02:46

Tja. Har ingen koll på läget just nu typ, har haft mycket senaste veckan också.

Amanda sa att man bloggar för andras skull, fast jag gör liksom inte det jag. Det här är som min dagbok med bilder, vill man läsa så läs. Jag gör det för min skull.


Ja, till midsommar kom min syster Linda upp från Sthlm med Markus. Ronja ''bodde'' hos oss hela helgen också. Firade midsommar hos farbror min, trevligt tyck jag väl. Linda, Markus och jag åkte bort i en timme kanske. Till ett hus i Rännö där det inte fanns täckning. Gick i blött höggräs och fick blöta skor, det var mysigt. Åt glass vid Skatan i lördags också. Kollade på ett hus någonstans där det inte heller fanns täckning, mysigt det också.


Sov hos Amanda inatt, solade hela dagen idag så nu är jag röd i ansiktet. Åkte hem, åkte sedan och umgicks med flickor från staden & matforspojkar. Hade det mysigt då också. Fast jag rev mig på någon buske och har ett långt rivsår på benet.

©:ade bilder har Linda tagit, resten jag typ.


Got some stuff from my sister, plus kläder. tackarr!

   

Skaru ha en bärs eller?

               

  Eddie & Wille

        Jag och gosungen min<3<3<3<3<3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maandi - 4 januari 2011 13:07


Nä nu satan. Hejdå bloggplatsen. Hejsan blogg.se Snälla,snälla,snälla,snälla fortsätt läs på den här.     Fick utav casssandraaaaaaaa, var massamassa smycken i paketen! ...

Av maandi - 3 januari 2011 12:26


Hej. Pappa kom nyss in med ett paket från Cassandra. Hahaha, ''first class mail''. HIHI. Ska öppna det, sen går jag och simmar. Sen ska jag byta blogg, sen byter jag den. Hejdå.   @weheartit ...

Av maandi - 31 december 2010 03:48

         (har klackisar på mä, bredvid stora systern vetdu)     (ronja fick smink. hon la läppstift på ögonen, mycket också. fint liksom)             (plus nattkläder. extra batteri,självutlösare,diffuser to ma camera.)   (rensade ru...

Av maandi - 30 december 2010 01:31

Sitter och kollar igenom min spellista. Har jättekul. Har gjort en fin liten text.   You make me hate sex, And you're a psycho killerAnd i'm fifteen, and you belong with me, and, and, wait for it, WHIIIITE HOOOOOORSEEEE.*and then you were a lovef...

Av maandi - 30 december 2010 00:04


Oj vad jag lovar saker. Jag har faktiskt knäppt bilder idag. Och imorgon ska jag berätta sånt där ''ointressant fjortisbloggar''saker. Och efter nyår byter jag antagligen blogg, om jag hinner fixa designen ;> Och ni bryr er. Puss! Och Oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se