maandins

Direktlänk till inlägg 30 juni 2010

Eclipse = förmörkelse. Vi fick regnmoln på premiären.

Av maandi - 30 juni 2010 19:00

Ja godkväll kära vän. Eller något :)


Gick och la mig 05.23 inatt, inte bra, inte bra. Bad mamma ringa och väcka mig nio, men jag hade på ljudlöst som den blondin jag är. Pappa hade kommit in och försökt väckt mig men jag var ju helt död.


Vaknade 11 i alla fall, sen slappa jag bara runt. Tog en tidigare buss till stan än planerat, gick till Kulturmagasinet(Sundsvalls huvudbibliotek) och skulle låna två böcker. Den ena fanns inte i Sverige, och den andra måste man vara student på Umeå universitet för att kunna ladda ner.

Inte glad Mandi kan jag lova.

Hade inget att göra så jag åt en bulle där och väntade på mamma.

Skönt faktiskt.


Gick sedan på stan med mamma och köpte småsaker. När vi var på Indiska blev det strömavbrott. Men dom hade nån reservlampa så det blev inte helt mörkt. Fast inne på HM tvärs över gatan var det kolsvart. Sen började det tokregna, på 20 minuter var det översvämning på gatorna. Vi sprang och köpte godis, sen till bilen. En man i polisbil åkte förbi, kollade när jag hoppade över en vattenpöl sen körde iväg och skrattade. Knasigt.


Åkte hem helt dyblöt, min syster ringde och meddelade att hon inte kunde följa med på Eclipse. Så jag ringde Amanda, och om en timme åker vi på bio liksom. Längtar, fast ändå inte. Mår ju inte så bra efteråt men jaja, kommer bli mysigt =D Stora kramar från Supermändyy


Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now (wish right now, wish right now)

 
ANNONS
 
Cajsa

Cajsa

30 juni 2010 19:35

WOW! Verkligen en fin blogg!

http://www.cajsasvard.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maandi - 4 januari 2011 13:07


Nä nu satan. Hejdå bloggplatsen. Hejsan blogg.se Snälla,snälla,snälla,snälla fortsätt läs på den här.     Fick utav casssandraaaaaaaa, var massamassa smycken i paketen! ...

Av maandi - 3 januari 2011 12:26


Hej. Pappa kom nyss in med ett paket från Cassandra. Hahaha, ''first class mail''. HIHI. Ska öppna det, sen går jag och simmar. Sen ska jag byta blogg, sen byter jag den. Hejdå.   @weheartit ...

Av maandi - 31 december 2010 03:48

         (har klackisar på mä, bredvid stora systern vetdu)     (ronja fick smink. hon la läppstift på ögonen, mycket också. fint liksom)             (plus nattkläder. extra batteri,självutlösare,diffuser to ma camera.)   (rensade ru...

Av maandi - 30 december 2010 01:31

Sitter och kollar igenom min spellista. Har jättekul. Har gjort en fin liten text.   You make me hate sex, And you're a psycho killerAnd i'm fifteen, and you belong with me, and, and, wait for it, WHIIIITE HOOOOOORSEEEE.*and then you were a lovef...

Av maandi - 30 december 2010 00:04


Oj vad jag lovar saker. Jag har faktiskt knäppt bilder idag. Och imorgon ska jag berätta sånt där ''ointressant fjortisbloggar''saker. Och efter nyår byter jag antagligen blogg, om jag hinner fixa designen ;> Och ni bryr er. Puss! Och Oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se