maandins

Alla inlägg under juni 2010

Av maandi - 10 juni 2010 18:24

Jag känner mig nästan lycklig att det är sommarlov imorgon. Skönt att slippa killarna varje dag(dom är faktiskt riktiga jävla plågor, vissa iaf). Inge mer ångest över hur seg jag är på att lämna in arbeten, att jag inte har pluggat och det som känns bäst - jag kan få sova hur mycket jag vill. Min kropp är helt död. Mitt ben värker, det känns som växtvärk med det tror jag knappast att jag har.. Så det är tröttvärk, mitt ben värker när jag är för trött. Tack för varningen kroppen, toppen.


Ikväll ska jag till Sopfian för att locka hennes hår. Har aldrig sett henne i annat än platt om jag ska vara ärlig.. Jaja, kommer bli hur fint som helst tror jag. Mysigt att umgås med henne, gör liksom aldrig det. Synd äre, för hon är en sån fin vän.


Nu ska jag klä på mig och........ Nä fast ja, puss.'
ANNONS
Av maandi - 10 juni 2010 17:41

Hejsan. Hade brännbollstunering på skolan, vår klass gick inte vidare. Åt tre glassar som klassen hade vunnit, eller dom andra fick 4 var. Var så snäll så jag stod över den. Efter skolan gick jag ner på bryggan och solade, somnade på magen så ansiktet är inte bränt. Jävligt röd och fin till avslutningen imorgon...


Ska få äta middag nu, mumma <3<3<3<3<3<3<3


Helt singel....Konsigt? Nä, ska vi gifta oss?

ANNONS
Av maandi - 9 juni 2010 21:38

Cyklade med Albin typ bortanför Tallskogen, såg ut som en muslim när vi cyklade tillbaka för att jag inte skulle råka svälja nå knott/myggor eller annan ohyra.


Kom hem, åt, och sedan kollade vi en stund på Björn Skifs ''Strul'' med mamma & pappa. Den filmen är bra men lite dryg ändå för att vara svensk..


Apropå film så fick jag låna Angel, första säsongen utav min mentors man. Har sett alla Buffy avsnitt så nu får man inte se nå mer... Haha ganska logiskt. Men ja, Angel är i alla fall hur fin som helst. Eller karaktären, haha helt freaky. Hahahahahhaha damp. Men nu ska jag duscha, ja juste. Fan också. Ska duscha sen se på två avsnitt. Sleep well <3Av maandi - 9 juni 2010 18:43

Hade klassens dag idag, det var väl... Roligt. Mysigt att kolla på American Pie hos min mentor Carro, dödligt avundsjuk på huset. Matilda paxade det tydligen preciis innan mig, fan liksom. Alla fick kladdkakemuffins som var gudomligt goda. Barnen var otroligt gulliga också, Natascha(stavning?) och jag pratade:

N: Varför har inte du med dig din mobil?

M: För jag har glömt den hemma.

N: Varför?

M: För att jag är gammal och glömmer saker.

N: Vaktar din mamma din mobil?

M: Ja..

N: Vad gör din mobil hela dagen då?

M: Vilar kanske.


Hahahaha drygt vare lite typ, sen vare inte det ;pPPpPPPp


Albin kom typ hit nu...Ska göra något knasigt med han typ. Liksom. Typ.

p.s: han doppade ansiktet i min bodybutter, mysigt. hahahahahahahaha


Av maandi - 8 juni 2010 17:59

Sitter och typ dunkar

Har gjort det hela eftermiddag. Har inte gjort något i eftermiddag, inatt ska Amanda sova här, för vi börjar klockan 10 imorgon på klassens dag.


Äh, ska umgås med Amanda nu. Och äta mat snart. Sov sött!


If you ever need a hand, I'll help you

Av maandi - 7 juni 2010 16:47

Tja. Mötte klassen på gatan när jag skulle till skolan, vi skulle tydligen dissekera bläckfiskar på stranden. Sofia & Elina kollade på, Cornelia & Matilda klippte när det behövdes och Mandi satt och skärde hon. Riktigt jävla roligt.


Jag blir så arg, för jag får inte till det här med bloggen. Vill verkligen ha på blogg.se men kan ju inte designa ett piss satt får väl TJATA PÅ BLOGGPLATSEN ATT DOM ÄNDRAR VISSA SAKER.


Har för övrigt inte gjort ett skit i eftermiddag, och sen har jag ingenting kvar i skolan nu. Om Helena får min uppsats men jaja, ingenting. Så otroligt skönt, ångesten minskar liksom.


Nu ska jag lägga mig i sängen och gosa med hunden min, äta lite sushi och läsa FRIDA tidningen.Åh va glad jag känner mig just nu.Av maandi - 6 juni 2010 22:22

God kväll. Igår, lördag, åkte jag till Hudiksvall med mamma. Avslutningsklänning, tre par skor, kofta och massa småsaker från dollarstore =D Så jäkla nice, allt känns som bra inköp också.


Va med Amanda och hängde med henne på Marmen hela kvällen, sen sov vi i hennes husvagn. Hur mysigt som helst. Jättejobbigt att vakna mitt i natten, men det är också mysigt att sen få somna om.


Sen idag har vi.. cyklat, ätit en pizza och tittat på lite film. Just nu måste jag göra klart en religionsuppsats som har deadline imorgon, bravo Mandi. Posetivt är att jag börjar en timme senare, yay.


Nästa vecka ska jag städa rummet. Möblera om, rensa och få bort all skit. Allt är så smutsigt, smittat, förjävligt, vidrigt,äckligt.


Jag vill skrika. Se mig, lyssna på mig, förstå mig. Fråga, snälla fråga. Jag dör utav svaret inombords.

Tänker inte säga ''ibland vill jag ha någon att kunna prata med'', för det här måste jag prata med mig själv om.

Skrika, skrika, skrika. Få ordning på det här, helt onödigt att vara 14år. Jag vet hur ni ser på mig, jag hatar det.

Jag avskyr ditt sätt att ignorerar, att göra mig till den elaka när jag tar smällen för att du inte ska bli ledsen.

Men att fortsätta drömma vill jag inte, för jag ser det som underbara mardrömmar och önskar för mycket att de var verkliga

.Jag ska börja rita bilderna i huvudet som finns kvar, för då försvinner de från huvudet och papper kan man bränna.

Ångest och förtvivlan, dubbelmoral och ''jag vet inte'' svar. Vilken värld.


bestizh feztish

Av maandi - 4 juni 2010 16:25

Ingenting, INGENTING speciellt har hänt idag. Ska träffa Amanda typ nu, snart. Fast vi vet inte vart vi ska vara, men jaja. Cykla we love =]


Anton Axlo – Stå Upp För Ditt Kvarter

Finns inte på youtube Vad Spelar Det För Roll I Rymden?


*mamma kommer in*


Fick 3 par tights, vanliga svarta. Wie, hejdå =D


Tomma tankar utan känslor.

Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se