maandins

Alla inlägg under juni 2010

ANNONS
Av maandi - 3 juni 2010 22:51

Hade KomUt i Sidsjön idag, inget märkvärdigt förutom att jag och Amanda är bäst tiiieep! Alltså på paddla kanot, inget annat..


Åkte buss hem, har nog aldrig sett en MATFORS BUSS så FULL. Jag stod från Sidsjön till Folkets Hus. Helt crazy, trött blev man också.

Kom hem, bytte om och sedan åkte jag buss till staden. Inhandlade bara onödiga saker med tanke på att jag ska till Hudik på lördag. Jaja. Gick runt på Bällsta och letade efter Timotejvägen med Kapten.

Vill du bli min promenadkompis? Nehe.. Men seriöst, faktiskt.


Nä, mina ögon är röda så Say Bye Bye. /mandiiii
  

  Biff?

  Fetthår.se


+ turkost linne, ögonskugga och nå schampoo.

ANNONS
Av maandi - 2 juni 2010 22:40

Fick G på biologiprovet, *pust* men matteprovet jag gjorde kommer gå åt helvete. Omvandling fanns inte i hjärnan, inte någonstans.


Gjorde inte en vettig sak på hela eftermiddagen. Känner mig efter i allting.. Missade tre viktiga tvprogram igår också, NÄR SKA JAG TA IGEN DET? Imorgon måste jag göra religion, fredag är fredag, lördag blire hudiksvall och sedan Amanda, och söndag äre väl städa eller nån annan tråkig skit, måndag är man så trött för de är måndag och sen äre tisdag och så kommer fortsättningen trorjag?!


  Köpte denna klänning i Finland, fin en.

  Fick ''Om jag kunde drömma'' i serie verison som har kommit ut nu, man bah Okeeeeeeeeeeeey?

The Click 5 – Pop Princess


Fan, irriterade är jag hela tiden också. Nä, nu ska jag sova. Har ''Kom ut'' imorgon och ska paddla, wizch mi lyk

Av maandi - 2 juni 2010 09:08

Jag är lite småarg jag. Klev upp kvart över sju för jag ville inte kliva ur sängen, luften var så tung. Fixade mig, gick till Tinan och fick vänta på na. Trodde att jag skulle komma försent så jag hade typ 3 % panik. Sen när jag kommer till skolan har jag hål till 09.50


jdkswhafihfhuh21"!#!"#%&!"#


Torsdag - Umeå, bilresa hela dagen

 

Fredag - sjukhuset, grejade i huset, sjukhuset, vilade

Lördag - shoppade, sjukhuset, fotade, sjukhuset, vilade

         

Gräsklipparna?

    Oh no, he's gonna kill me.


Söndag - packa, sjukhuset, packa, sjukhuset, båt hem

Måndag - Födelsedagsgrej för Stefan!

            

   

Mysig broms

Av maandi - 1 juni 2010 20:47

Idag har jag haft ''Operation dagsverk'' med Sofia, Jocke och Emil på Bällsta. Fian och jag har dammat, damsugat, moppat golv X2 och staplar en släpvagn med ved. Fan, vi var riktigt duktiga.<3


När jag kom hem orkade jag inte vara ensam, så jag ringde Amanda och hon kom hit. Vi solade på studsmattan och busade.. Gjorde något, något, något, var med Albin & Calle, åt glass, jag fick ett utbrott, Amanda stack, jag and the boys chillade lite.


Jag matteprov imorgon, kan det lite halvt. Men jaja. Det är nog det sista, om franskafröken inte tvingar på mig ett läxförhör på fredag. Shh..

Min näsa är röd som ett äpple, mysigt. Kommer flagna till avslutningen, love it liksom.

För övrigt så vet jag inte vart jag är, hur jag mår, vad jag känner eller vad jag vill. Just nu vill jag krypa under täcket, hålla för öronen och skrika. Sen bara krypa fram och så vet jag något igen.


Jag är medveten om det, jag är inte dum. Men när vissa säger att de inte har orken, så fortsätter de. Men nu har jag inte orken och då orkar jag verkligen inte fortsätta. Det är så många som inte gör saker medvetet, men det bara blir så. Och skolan, fan. Ja, jag vet att saker och ting ser konstigt ut. Men det är skolan, jag vill verkligen inte bry mig. Ibland blir det så, ibland inte - det är liksom många som lever i dubbelmoral. 


Jag gör en bildbomb eller liknande när jag har orken, när det regnar eller bara när jag har tid. Just nu är jag upptagen med att leva. <3


 

Du gör så att man stänger av världen. Det är så unikt med dig, alla borde ha någon som dig. <3

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se