maandins

Alla inlägg under juli 2010

Av maandi - 5 juli 2010 00:55

Sommar. Jafyfan, skönt äre. Höll på att dö imorse i Amandas husvagn,den var kokhet inuti och hon sov en timme till efter jag vaknat. Vågade liksom inte väcka henne. Jaja, badar, cyklar och säger hej till snälla människor på dagarna. Firade Cornelia i fredags(himmelsgod mat) och Isac i lördags(asgod mat).


Angelika, ifall du läser det här tycker jag att du ska logga in på msn en mulen dag så vi kan prata om det där du skulle hjälpa mig med.. (a)


Sov hos Agnes nåndag sen, det var mysigt. Fast att gå och snurra runt i en park&spela fotboll vid 12 känns lite fjortisvarning.. Men yeah, är ju fjortison jag.


Grattis Calle


Nu ska jag sova. Vet inte vad som händer i veckan. Kommer sakna Amanda som åker till Spain på onsdag.. Gatufesten är ju också, feta najs. Remmar ♥  liksom


Hos Cornelia

  Birthdaykid herself      

Min fina Pära <3

  Moa       Sötflickerna - Matilda Moa Cornelia och Albertina ligger lite snyggt sådär


Hos Isac(fast jag har ingen bild på honom)

 

Moa

Vill också ha en såndär stor gunga..

    Naglarna börja bli lång dom nuvaaaa

-


Jag är liksom inte en som gör sånt här, men dom här är guld. Jag hissar:

  40kr på Gina, älskar doooom


Allt för mig, va snäll & säg hej någon dag :) {mandi

Av maandi - 1 juli 2010 13:54

Satt och fjantade mig i PhotoBooth och kom på ''va tråkigt om man såg likadan ut på båda sidorna''. Något jag stör  mig på är att mitt vänstra öga är högt, och det högra är brett. Men inte så kul att se ut så här ju?


Idag vet jag inte vad som händer. Hade planerat en sak(tack..) men det hände inte. Ikväll ska jag tydligen sova hos Agnes bestämde Marie förut. Vet inte när jag åker in, ska göra en sak först.


Men ska kila ändå, puss i hjärtat.

Av maandi - 1 juli 2010 06:15

Är vaken jag. 04.28 ringde något fyllo och snackade.. (hihi) Lyssnade en timme sen kunde jag inte somna. Så jag är vaken jag. Gick och la mig ett och vaknar halv fem. Ser pigg ut, fast nä.

Ovido - Quiz & Flashcards