maandins

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2010

It's easy to feel like you are all alone.

Av maandi - 27 augusti 2010 18:33

Hejsan. Åttan kommer bli bra, många men korta lektioner,

det är riktigt bra. 20minuter som max till raster, så ingen dödtid.

Det är bra, slipper vara med alla andra då.

Klassen är okej, men annars tycker jag inte om människor.

Så det är bra. Efter skolan gör jag inget. Kommer hem,

hämtar saft & digestive, lägger mig i sängen och ser på Smallville.

Sätter mig vid datorn, och sitter där till 22 och hoppas på att något ska hända.

Ikväll är det fredag, och jag har haft en sån tråkig vecka,

men då kan ingen vara med mig. Imorgon har jag inget att göra heller,

förutom på seneftermiddagen/kvällen. Värdelöst. Mobbat.

Just nu hatar jag att vara ensam, för då tänker jag. 

Överdrivet mycket mer än annars tänker jag. Och det slutar aldrig bra.

Fryser gör jag också. Allt är förjävligt.

Känner för att gå på bio. Dampade nyss på facebook, kändes brare.

Nä, hejdå.

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maandi - 4 januari 2011 13:07


Nä nu satan. Hejdå bloggplatsen. Hejsan blogg.se Snälla,snälla,snälla,snälla fortsätt läs på den här.     Fick utav casssandraaaaaaaa, var massamassa smycken i paketen! ...

Av maandi - 3 januari 2011 12:26


Hej. Pappa kom nyss in med ett paket från Cassandra. Hahaha, ''first class mail''. HIHI. Ska öppna det, sen går jag och simmar. Sen ska jag byta blogg, sen byter jag den. Hejdå.   @weheartit ...

Av maandi - 31 december 2010 03:48

         (har klackisar på mä, bredvid stora systern vetdu)     (ronja fick smink. hon la läppstift på ögonen, mycket också. fint liksom)             (plus nattkläder. extra batteri,självutlösare,diffuser to ma camera.)   (rensade ru...

Av maandi - 30 december 2010 01:31

Sitter och kollar igenom min spellista. Har jättekul. Har gjort en fin liten text.   You make me hate sex, And you're a psycho killerAnd i'm fifteen, and you belong with me, and, and, wait for it, WHIIIITE HOOOOOORSEEEE.*and then you were a lovef...

Av maandi - 30 december 2010 00:04


Oj vad jag lovar saker. Jag har faktiskt knäppt bilder idag. Och imorgon ska jag berätta sånt där ''ointressant fjortisbloggar''saker. Och efter nyår byter jag antagligen blogg, om jag hinner fixa designen ;> Och ni bryr er. Puss! Och Oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se