maandins

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2010

Peter liksom!

Av maandi - 27 augusti 2010 22:55

Sveriges största bloggerska Kissie, ja hennes brorsa tycker jag inte om.

För han verkar vara falsk ändå, typ playig. Men lite cool är han.

Hursomhelst så blev jag helt tokig(på ett bra sätt) i ett videoinlägg han har gjort.

Jag tycker inte det är supersnyggt med muskler, och magrutor tål jag inte.

Och då sa Peter i ett inlägg typ:

''Vadå, tänder ni på muskler och grejer? Tycker ni om att ta på något som är hårdt? Man vill ju sova skönt liksom.'' Hahhaha, gud vad jag håller med.

''En killes kropp är som en terrängfordon,alltså det är som en jävla Jeep. Du tar dig fram och bryter aldrig ner, men inte vacker att se på. En tjejs kropp är som en sportbil, den är snygg att titta på. En tjejs kropp är som ett konstverk, snygg att titta på, fina linjer medans de bryter ner hela tiden.''

<3

 
ANNONS
 
Jossa

Jossa

3 september 2010 08:55

söt du är :) puss !

Skapa in min blogg om du gillar musik, humor och tonårsdrama !

http://nattstad.se/jossa

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maandi - 4 januari 2011 13:07


Nä nu satan. Hejdå bloggplatsen. Hejsan blogg.se Snälla,snälla,snälla,snälla fortsätt läs på den här.     Fick utav casssandraaaaaaaa, var massamassa smycken i paketen! ...

Av maandi - 3 januari 2011 12:26


Hej. Pappa kom nyss in med ett paket från Cassandra. Hahaha, ''first class mail''. HIHI. Ska öppna det, sen går jag och simmar. Sen ska jag byta blogg, sen byter jag den. Hejdå.   @weheartit ...

Av maandi - 31 december 2010 03:48

         (har klackisar på mä, bredvid stora systern vetdu)     (ronja fick smink. hon la läppstift på ögonen, mycket också. fint liksom)             (plus nattkläder. extra batteri,självutlösare,diffuser to ma camera.)   (rensade ru...

Av maandi - 30 december 2010 01:31

Sitter och kollar igenom min spellista. Har jättekul. Har gjort en fin liten text.   You make me hate sex, And you're a psycho killerAnd i'm fifteen, and you belong with me, and, and, wait for it, WHIIIITE HOOOOOORSEEEE.*and then you were a lovef...

Av maandi - 30 december 2010 00:04


Oj vad jag lovar saker. Jag har faktiskt knäppt bilder idag. Och imorgon ska jag berätta sånt där ''ointressant fjortisbloggar''saker. Och efter nyår byter jag antagligen blogg, om jag hinner fixa designen ;> Och ni bryr er. Puss! Och Oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se