maandins

Direktlänk till inlägg 7 september 2010

Jag ska bli skogsmulle

Av maandi - 7 september 2010 07:36

Hjesan. Ojdå, där blev det lite tokigt!

Nu ska jag väl gå ner till Albertina och sen ska vi väl kila till skolan.

Våra klasser ska åka till någon skog nära Stöde, runt 2 mil är det typ.

HAHA, Jens ringde mig nyss. Jens? Knasigt.

Och kom ihåg, att om jag går vilse och försvinner

(=kommer aldrig tillbaka)

så kom ihåg att Sofia ska få alla mina örhängen!

Hejdorå, ses väl. Kanske. Inte. Eller? Hasta la vista!

Helne Lundström – Färger I En Vin

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maandi - 4 januari 2011 13:07


Nä nu satan. Hejdå bloggplatsen. Hejsan blogg.se Snälla,snälla,snälla,snälla fortsätt läs på den här. Fick utav casssandraaaaaaaa, var massamassa smycken i paketen! ...

Av maandi - 3 januari 2011 12:26


Hej. Pappa kom nyss in med ett paket från Cassandra. Hahaha, ''first class mail''. HIHI. Ska öppna det, sen går jag och simmar. Sen ska jag byta blogg, sen byter jag den. Hejdå. @weheartit ...

Av maandi - 31 december 2010 03:48

(har klackisar på mä, bredvid stora systern vetdu) (ronja fick smink. hon la läppstift på ögonen, mycket också. fint liksom) (plus nattkläder. extra batteri,självutlösare,diffuser to ma camera.) (rensade ru...

Av maandi - 30 december 2010 01:31

Sitter och kollar igenom min spellista. Har jättekul. Har gjort en fin liten text. You make me hate sex, And you're a psycho killerAnd i'm fifteen, and you belong with me, and, and, wait for it, WHIIIITE HOOOOOORSEEEE.*and then you were a lovef...

Av maandi - 30 december 2010 00:04


Oj vad jag lovar saker. Jag har faktiskt knäppt bilder idag. Och imorgon ska jag berätta sånt där ''ointressant fjortisbloggar''saker. Och efter nyår byter jag antagligen blogg, om jag hinner fixa designen ;> Och ni bryr er. Puss! Och Oc...

Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se