maandins

Direktlänk till inlägg 9 september 2010

Hade en rubrik, men den försvann.

Av maandi - 9 september 2010 22:05

Idag har jag shoppat. Typ ett par skor, likadana som jag har iofs, och smink.

Kan ju inte åka till Stockholm utan smink? Jo okejrå, men nä.

Till min ''beundrare/stalker'',

under bilden står det att mamma min har blåmärket, inte jag ;)

Nu måste jag packa det sista. För det blir ingen tid för det imorgon.

Först har jag matte, sen idrott(löpning, ett varv på berget), sen tror jag att jag skippar lunchen och går hem och fixar här, sen åker klassen till valstugorna på torget, ställer massa frågor, sen går jag till tågstationen och möter mamma&pappa. Kuuuuul. Har massa att göra, kommer vara död och inte orka löpa imorgon.

Har cyklat två varv runt broarna idag, två gånger på raken liksom!!

När orkade jag något sånt sist?

Äh, ska packa. Hejdo!

 
ANNONS
 
Ingen bild

din hemliga beundrare/stalker

10 september 2010 14:03

det såg hemskt ut vem det än satt på :o

 
L

L

16 september 2010 08:46

Det är lite svårt o förklara ;o
Använde programmet Paint.net, öppnar en ny "layer" sedan täcker man en bild och därefter "klipper" ut bokstäverna :)

http://burbery.blogg.se

 
Ingen bild

din hemliga beundrare/stalker

16 september 2010 22:45

sv: Det skrämmer mig att det inte skrämmer mig :)

 
Molly

Molly

21 september 2010 21:37

svar: Build-Up Mascara, Extra volume ISADOOOOOOOOORA! :) Kommer ett inlägg om den väldigt snart. Om du är sugen att veta mer ;d

http://Mollywood.devote.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maandi - 4 januari 2011 13:07


Nä nu satan. Hejdå bloggplatsen. Hejsan blogg.se Snälla,snälla,snälla,snälla fortsätt läs på den här.     Fick utav casssandraaaaaaaa, var massamassa smycken i paketen! ...

Av maandi - 3 januari 2011 12:26


Hej. Pappa kom nyss in med ett paket från Cassandra. Hahaha, ''first class mail''. HIHI. Ska öppna det, sen går jag och simmar. Sen ska jag byta blogg, sen byter jag den. Hejdå.   @weheartit ...

Av maandi - 31 december 2010 03:48

         (har klackisar på mä, bredvid stora systern vetdu)     (ronja fick smink. hon la läppstift på ögonen, mycket också. fint liksom)             (plus nattkläder. extra batteri,självutlösare,diffuser to ma camera.)   (rensade ru...

Av maandi - 30 december 2010 01:31

Sitter och kollar igenom min spellista. Har jättekul. Har gjort en fin liten text.   You make me hate sex, And you're a psycho killerAnd i'm fifteen, and you belong with me, and, and, wait for it, WHIIIITE HOOOOOORSEEEE.*and then you were a lovef...

Av maandi - 30 december 2010 00:04


Oj vad jag lovar saker. Jag har faktiskt knäppt bilder idag. Och imorgon ska jag berätta sånt där ''ointressant fjortisbloggar''saker. Och efter nyår byter jag antagligen blogg, om jag hinner fixa designen ;> Och ni bryr er. Puss! Och Oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se