maandins

Direktlänk till inlägg 29 september 2010

Vart fick jag luft ifrån liksom

Av maandi - 29 september 2010 21:13

Där kom det. Jag kände för ett blogginlägg. Ärligt talat så har jag haft lite ångest. För om jag skulle göra ett inlägg var jag tvungen att föra över Stockholmsbilderna från kamerna, sen redigera dom, sedan ladda upp, och till sist skriva ett inlägg.

Men jag ville icke, för jag hatar bloggplatsen. Sen får jag inte till blogg.se. 

Jobbigt läge, riktigt jobbigt. Blir nästan lite elak.. Haha!


Men jag har väl lite ångest över allt. Jag vet ingenting längre, nästan ingenting.

Allting är förrvirrande typ. Jag ser saker, jag hör saker men jag minns inte. Eller jo,

här om kvällen, så mindes jag för första gången ansiktet från den kvällen.

Sen märker jag hur tomma ögonen va.. Det är läskigt! För jag tror inte ens att personen minns något, när den påstod det. Synd att jag slösade två dagars leende på just den personen. Men lifes goes on. Plus att ja ä int bitter!


Det är en sak som händer med mig just nu. Jag har så mycket fritid och för lite personer att prata med men samtidigt så har jag så många tankar. Så jag tänker massa konversationer, där man skrattar, frågar saker och har allmänt kul. Sen när jag träffar personerna så förstår dom inte mig, för dom var inte med i konversationen. Det är något som jag gjort senaste två månaderna ungefär, och jag vet att dom som jag ändå pratar med på skolan läser det här. Så nu vet ni varför jag är som jag är..


Jag saknar Sofia förresten! Träffade henne för 6 timmar sen men saknar henne redan :( Tur att vi har skolan imorgon


Hihihihi, hatar det här blogginlägget. Nu ska jag vara med Linda, för hon är hemma.

Okejdå, jag kanske plockar på rummet. Eller så fortsätter jag bara lyssna på musik. Hejdå iaf.


 

 
ANNONS
 
mathy

mathy

30 september 2010 21:30

sv; har faktiskt ingen!! än ;)

http://thejuicydetails.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maandi - 4 januari 2011 13:07


Nä nu satan. Hejdå bloggplatsen. Hejsan blogg.se Snälla,snälla,snälla,snälla fortsätt läs på den här.     Fick utav casssandraaaaaaaa, var massamassa smycken i paketen! ...

Av maandi - 3 januari 2011 12:26


Hej. Pappa kom nyss in med ett paket från Cassandra. Hahaha, ''first class mail''. HIHI. Ska öppna det, sen går jag och simmar. Sen ska jag byta blogg, sen byter jag den. Hejdå.   @weheartit ...

Av maandi - 31 december 2010 03:48

         (har klackisar på mä, bredvid stora systern vetdu)     (ronja fick smink. hon la läppstift på ögonen, mycket också. fint liksom)             (plus nattkläder. extra batteri,självutlösare,diffuser to ma camera.)   (rensade ru...

Av maandi - 30 december 2010 01:31

Sitter och kollar igenom min spellista. Har jättekul. Har gjort en fin liten text.   You make me hate sex, And you're a psycho killerAnd i'm fifteen, and you belong with me, and, and, wait for it, WHIIIITE HOOOOOORSEEEE.*and then you were a lovef...

Av maandi - 30 december 2010 00:04


Oj vad jag lovar saker. Jag har faktiskt knäppt bilder idag. Och imorgon ska jag berätta sånt där ''ointressant fjortisbloggar''saker. Och efter nyår byter jag antagligen blogg, om jag hinner fixa designen ;> Och ni bryr er. Puss! Och Oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se