maandins

Direktlänk till inlägg 9 oktober 2010

Torn

Av maandi - 9 oktober 2010 23:41

Nu känns det jobbigt att gå och lägga sig. Jag har liksom lite ångest. 

Det är nog för att jag har läst alla fyra Nattens Hus böcker.

Alla(nästan) som har läst vampyerböcker vet hur dom påverkar en.

Ärligt talat är jag lite deprimerad, för jag har ju läst alla fyra på en vecka..

Men samtidigt glad, för det finns två stycken som är inte utgivda än.

J i p p i k a j e j.


Men mitt hjärta mår ändå bra (fast att jag är ledsen att vampyrer inte finns i min värld) eftersom att alla är så snälla. Alltså, igår och idag har alla gett mig otroligt mycket komplimanger. Även fast att jag har känt mig som skit och smutsig i två veckor. Jag mår så bra, även om jag inte tror på det, så mår jag bättre då.


Och ikväll har varit sjukt skön, mysig, trevlig, skrattig osv.

Skulle/hade SAW maraton med Julius, Erik och Otti. 

Men så funkade inte första filmen, inte tredje och inte femte.

Albertina kom till femte också. Sen såg vi nån annan skit, sen dog min tv.

Så vi gick ner till Albertina, vi såg Sharkboy och Lavagirl.

Dom hade så fula kommentarer, alltså, den va så sjukt dålig. På ett roligt sätt.

Sen gick jag hem vid elva,i mjukiskläder, ballerina och 3Dglasögon. Adorable.


Nu gör min kropp ont, den saknar min säng, så.. Godnatt =D

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maandi - 4 januari 2011 13:07


Nä nu satan. Hejdå bloggplatsen. Hejsan blogg.se Snälla,snälla,snälla,snälla fortsätt läs på den här.     Fick utav casssandraaaaaaaa, var massamassa smycken i paketen! ...

Av maandi - 3 januari 2011 12:26


Hej. Pappa kom nyss in med ett paket från Cassandra. Hahaha, ''first class mail''. HIHI. Ska öppna det, sen går jag och simmar. Sen ska jag byta blogg, sen byter jag den. Hejdå.   @weheartit ...

Av maandi - 31 december 2010 03:48

         (har klackisar på mä, bredvid stora systern vetdu)     (ronja fick smink. hon la läppstift på ögonen, mycket också. fint liksom)             (plus nattkläder. extra batteri,självutlösare,diffuser to ma camera.)   (rensade ru...

Av maandi - 30 december 2010 01:31

Sitter och kollar igenom min spellista. Har jättekul. Har gjort en fin liten text.   You make me hate sex, And you're a psycho killerAnd i'm fifteen, and you belong with me, and, and, wait for it, WHIIIITE HOOOOOORSEEEE.*and then you were a lovef...

Av maandi - 30 december 2010 00:04


Oj vad jag lovar saker. Jag har faktiskt knäppt bilder idag. Och imorgon ska jag berätta sånt där ''ointressant fjortisbloggar''saker. Och efter nyår byter jag antagligen blogg, om jag hinner fixa designen ;> Och ni bryr er. Puss! Och Oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se