maandins

Direktlänk till inlägg 10 oktober 2010

Bläh

Av maandi - 10 oktober 2010 18:15

Är arg. För att mitt skrivbord är fullt med saker.

Så ifall jag ska släppa ångesten och ta fram kemimappen och plugga till provet imorgon måste jag städa mitt skrivbord.

Och ärligt talat orkar jag inte, jag har bara en sak i min hjärna just nu.

Erik Night. Åh, jag kan inte sluta tänka på han!

Han som ska spela Erik i filmen (som jag misstänker att dom håller på med) är ful, han är inte så där dödligt snygg. Men ändå så är jag helt nere i han.

Men jaja, jag är i alla fall arg.

Köpte tights, en kofta och en onödig jävla foundtationborste idag.

Hejdå.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maandi - 4 januari 2011 13:07


Nä nu satan. Hejdå bloggplatsen. Hejsan blogg.se Snälla,snälla,snälla,snälla fortsätt läs på den här.     Fick utav casssandraaaaaaaa, var massamassa smycken i paketen! ...

Av maandi - 3 januari 2011 12:26


Hej. Pappa kom nyss in med ett paket från Cassandra. Hahaha, ''first class mail''. HIHI. Ska öppna det, sen går jag och simmar. Sen ska jag byta blogg, sen byter jag den. Hejdå.   @weheartit ...

Av maandi - 31 december 2010 03:48

         (har klackisar på mä, bredvid stora systern vetdu)     (ronja fick smink. hon la läppstift på ögonen, mycket också. fint liksom)             (plus nattkläder. extra batteri,självutlösare,diffuser to ma camera.)   (rensade ru...

Av maandi - 30 december 2010 01:31

Sitter och kollar igenom min spellista. Har jättekul. Har gjort en fin liten text.   You make me hate sex, And you're a psycho killerAnd i'm fifteen, and you belong with me, and, and, wait for it, WHIIIITE HOOOOOORSEEEE.*and then you were a lovef...

Av maandi - 30 december 2010 00:04


Oj vad jag lovar saker. Jag har faktiskt knäppt bilder idag. Och imorgon ska jag berätta sånt där ''ointressant fjortisbloggar''saker. Och efter nyår byter jag antagligen blogg, om jag hinner fixa designen ;> Och ni bryr er. Puss! Och Oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se