maandins

Direktlänk till inlägg 14 oktober 2010

Idagrå.

Av maandi - 14 oktober 2010 16:52

Ja hejsan. Idag var som vilken torsdag som helst. Skola, konfirmation..

Lina(slöjdlärare) tycker att fler borde vara tillsammans på skolan.

Jag fick ihop det till sex stycken par, vad som är officiellt liksom..

Hon sa typ ''Jag tycker det är synd att så få är tillsammans, passa på nu,

för när man blir äldre finns det inga karlar. '' Kan va sant, kan ju det.

Jaja, sjöng massa på konfirmationen också, kul, kul.


Nathalie vet inte vilken halloween klädsel hon ska ha, skriv bara.


Ha en trevlig dag!  

  Har känt mig lite så här idag.

 
ANNONS
 
Ingen bild

lina

14 oktober 2010 19:13

men wowsi, nu är man bloggkändis också. går ju bra det här. :) och ang pojkarna och flickorna, man ha sällan så mycket att välja på som i skolan. :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maandi - 4 januari 2011 13:07


Nä nu satan. Hejdå bloggplatsen. Hejsan blogg.se Snälla,snälla,snälla,snälla fortsätt läs på den här.     Fick utav casssandraaaaaaaa, var massamassa smycken i paketen! ...

Av maandi - 3 januari 2011 12:26


Hej. Pappa kom nyss in med ett paket från Cassandra. Hahaha, ''first class mail''. HIHI. Ska öppna det, sen går jag och simmar. Sen ska jag byta blogg, sen byter jag den. Hejdå.   @weheartit ...

Av maandi - 31 december 2010 03:48

         (har klackisar på mä, bredvid stora systern vetdu)     (ronja fick smink. hon la läppstift på ögonen, mycket också. fint liksom)             (plus nattkläder. extra batteri,självutlösare,diffuser to ma camera.)   (rensade ru...

Av maandi - 30 december 2010 01:31

Sitter och kollar igenom min spellista. Har jättekul. Har gjort en fin liten text.   You make me hate sex, And you're a psycho killerAnd i'm fifteen, and you belong with me, and, and, wait for it, WHIIIITE HOOOOOORSEEEE.*and then you were a lovef...

Av maandi - 30 december 2010 00:04


Oj vad jag lovar saker. Jag har faktiskt knäppt bilder idag. Och imorgon ska jag berätta sånt där ''ointressant fjortisbloggar''saker. Och efter nyår byter jag antagligen blogg, om jag hinner fixa designen ;> Och ni bryr er. Puss! Och Oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se