maandins

Direktlänk till inlägg 25 oktober 2010

Written in the stars.

Av maandi - 25 oktober 2010 16:40


Men hejsan. Hur mår du?

Själv så har jag ont i nacken, nå jävulskt ont. Gjorde kullebyttor på idrotten idag,

nu kommer jag vara lite rädd för det också. Men what to do liksom.

Just nu så äter jag en banan, försöker förstå lite saker i några böcker systrami har skickat till mig. HK prov på onsdag.. Hemska tanke.

Franska revolutionen på fredag, det kommer gå utmärkt hoppas jag på.

Och Åsa sa att det såg bra ut på franskaprovet vi hade så lite glad är jag väl.

Just det, fick MVG på min barndom uppsatsen. How awesome isn't that?


I fredags hade vi disco för småbarnen, 1-3an och det var skitkul. Dansade och bara hade det allmänt roligt. Hihi, småbarn <3 Mändy. I lördags så hade Agnes sin första födelsedagsfest, det var mysigt och trevligt!


Idag har jag även kramat sönder LHan, för hon har varit i Sthlm en helg och det är för länge att vara utan den gullungen.. Och på tisdag(inte imorgon) så åker hon, jag och Pandobear to.. *trumvirvel* Stockholmia!

Längtar litegranna typ liksom jah.


Nu ska jag lägga mig i sängen och ringa för att tjata på pappa/mamma så att jag får någon mat. Dödshungrig. Pappa måste massera mig när han kommer hem också. Oh my god, hoppas han gör det.


Är fröken nöjd nu? (JA, jag menar dig)


Hejdå =D  

Typ.. Förra veckan någon morgon.

 
ANNONS
 
Ingen bild

lina

25 oktober 2010 17:58

sjukt nöjd. :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maandi - 4 januari 2011 13:07


Nä nu satan. Hejdå bloggplatsen. Hejsan blogg.se Snälla,snälla,snälla,snälla fortsätt läs på den här.     Fick utav casssandraaaaaaaa, var massamassa smycken i paketen! ...

Av maandi - 3 januari 2011 12:26


Hej. Pappa kom nyss in med ett paket från Cassandra. Hahaha, ''first class mail''. HIHI. Ska öppna det, sen går jag och simmar. Sen ska jag byta blogg, sen byter jag den. Hejdå.   @weheartit ...

Av maandi - 31 december 2010 03:48

         (har klackisar på mä, bredvid stora systern vetdu)     (ronja fick smink. hon la läppstift på ögonen, mycket också. fint liksom)             (plus nattkläder. extra batteri,självutlösare,diffuser to ma camera.)   (rensade ru...

Av maandi - 30 december 2010 01:31

Sitter och kollar igenom min spellista. Har jättekul. Har gjort en fin liten text.   You make me hate sex, And you're a psycho killerAnd i'm fifteen, and you belong with me, and, and, wait for it, WHIIIITE HOOOOOORSEEEE.*and then you were a lovef...

Av maandi - 30 december 2010 00:04


Oj vad jag lovar saker. Jag har faktiskt knäppt bilder idag. Och imorgon ska jag berätta sånt där ''ointressant fjortisbloggar''saker. Och efter nyår byter jag antagligen blogg, om jag hinner fixa designen ;> Och ni bryr er. Puss! Och Oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se