maandins

Direktlänk till inlägg 13 november 2010

Två saker du önskar att du kunde göra.

Av maandi - 13 november 2010 17:25

1. Vara musikalisk

2. Leva utan syre


-


Hejsan. Ronja kom hit igår kväll, sedan gick mor,far,hon och jag på badhuset.

Var nära att svimma i duschen, men okej, det gjorde jag inte.

Somnade två timmar efter vi kommit hem, helt utslagen.

Väcktes imorse men fortfarande trött, weird! Eller är det wierd?

Båda är rätt enligt google translate så okej..

Har varit ute idag,har läst ut min bok,ska äta snart.

Hör att Phineas & Ferb börjar så ska nog kolla på det.

Hejdå. r.i.p

 

Colin Gray<3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maandi - 4 januari 2011 13:07


Nä nu satan. Hejdå bloggplatsen. Hejsan blogg.se Snälla,snälla,snälla,snälla fortsätt läs på den här.     Fick utav casssandraaaaaaaa, var massamassa smycken i paketen! ...

Av maandi - 3 januari 2011 12:26


Hej. Pappa kom nyss in med ett paket från Cassandra. Hahaha, ''first class mail''. HIHI. Ska öppna det, sen går jag och simmar. Sen ska jag byta blogg, sen byter jag den. Hejdå.   @weheartit ...

Av maandi - 31 december 2010 03:48

         (har klackisar på mä, bredvid stora systern vetdu)     (ronja fick smink. hon la läppstift på ögonen, mycket också. fint liksom)             (plus nattkläder. extra batteri,självutlösare,diffuser to ma camera.)   (rensade ru...

Av maandi - 30 december 2010 01:31

Sitter och kollar igenom min spellista. Har jättekul. Har gjort en fin liten text.   You make me hate sex, And you're a psycho killerAnd i'm fifteen, and you belong with me, and, and, wait for it, WHIIIITE HOOOOOORSEEEE.*and then you were a lovef...

Av maandi - 30 december 2010 00:04


Oj vad jag lovar saker. Jag har faktiskt knäppt bilder idag. Och imorgon ska jag berätta sånt där ''ointressant fjortisbloggar''saker. Och efter nyår byter jag antagligen blogg, om jag hinner fixa designen ;> Och ni bryr er. Puss! Och Oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se