maandins

Direktlänk till inlägg 14 november 2010

I'm miles away from where you are

Av maandi - 14 november 2010 21:02

Snow Patrol – Set The Fire To The Third Bar

 

1. Jag vill ha sommar.

a) för jag vill bada i havet/sjö, gudars så himelskt

b) för jag vill åka karuseller nu när jag inte spyr längre, runtruntruntrunt

c) för jag vill cykla & springa överallt

2. Jag tänkte göra en ny kategori, och ta tag i filmhögen som jag har väntandes

3. Jag sitter och skriver på ett brev, men det blir fel hela tiden

4. Jag mår psykiskt dåligt över mitt hår så det måste jag ta tag i

5. Jag behöver ha en ledig vecka, så jag kan gå till ställen på dagarna som har stängt på kvällarna

6. Jag måste lära mig att åka buss, finns ställen jag måste till

7. Jag ska byta om,så jag kan lägga mig någongång och se film

8. Elin hade rätt, det är roligare/lättare att skriva punkter

9. Jag har suttit på en inspirationssida hela kvällen och hittat massa fina bilder

          

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maandi - 4 januari 2011 13:07


Nä nu satan. Hejdå bloggplatsen. Hejsan blogg.se Snälla,snälla,snälla,snälla fortsätt läs på den här.     Fick utav casssandraaaaaaaa, var massamassa smycken i paketen! ...

Av maandi - 3 januari 2011 12:26


Hej. Pappa kom nyss in med ett paket från Cassandra. Hahaha, ''first class mail''. HIHI. Ska öppna det, sen går jag och simmar. Sen ska jag byta blogg, sen byter jag den. Hejdå.   @weheartit ...

Av maandi - 31 december 2010 03:48

         (har klackisar på mä, bredvid stora systern vetdu)     (ronja fick smink. hon la läppstift på ögonen, mycket också. fint liksom)             (plus nattkläder. extra batteri,självutlösare,diffuser to ma camera.)   (rensade ru...

Av maandi - 30 december 2010 01:31

Sitter och kollar igenom min spellista. Har jättekul. Har gjort en fin liten text.   You make me hate sex, And you're a psycho killerAnd i'm fifteen, and you belong with me, and, and, wait for it, WHIIIITE HOOOOOORSEEEE.*and then you were a lovef...

Av maandi - 30 december 2010 00:04


Oj vad jag lovar saker. Jag har faktiskt knäppt bilder idag. Och imorgon ska jag berätta sånt där ''ointressant fjortisbloggar''saker. Och efter nyår byter jag antagligen blogg, om jag hinner fixa designen ;> Och ni bryr er. Puss! Och Oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se