maandins

Direktlänk till inlägg 17 november 2010

Allting är rörigt.

Av maandi - 17 november 2010 21:46

  Hej.

Jag brydde mig inte, det gjorde jag inte. Och jag förstår inte varför det gör ont nu,

för jag brydde mig ju inte. Bara lite ont, och jag är antagligen förhastad.

Men det gör ju ändå ont. Lite,för din skull och det kan jag ta. Men nu gör det jätteont,

för du liksom, pillade bort sårskorpan på ett gammalt sår och nu blöder jag igen.Typ

Men sanningen är ju att alla blöder, alla är trasiga på något sätt.


Nu ska jag sova,för ikväll kommer det bli extra jobbigt.

Godnatt. (:


 

Som sagt,allting är rörigt.

 
ANNONS
 
Ingen bild

lina

18 november 2010 10:08

uscha, men hoppas det bara gör ont en liten liten liten stund då.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maandi - 4 januari 2011 13:07


Nä nu satan. Hejdå bloggplatsen. Hejsan blogg.se Snälla,snälla,snälla,snälla fortsätt läs på den här.     Fick utav casssandraaaaaaaa, var massamassa smycken i paketen! ...

Av maandi - 3 januari 2011 12:26


Hej. Pappa kom nyss in med ett paket från Cassandra. Hahaha, ''first class mail''. HIHI. Ska öppna det, sen går jag och simmar. Sen ska jag byta blogg, sen byter jag den. Hejdå.   @weheartit ...

Av maandi - 31 december 2010 03:48

         (har klackisar på mä, bredvid stora systern vetdu)     (ronja fick smink. hon la läppstift på ögonen, mycket också. fint liksom)             (plus nattkläder. extra batteri,självutlösare,diffuser to ma camera.)   (rensade ru...

Av maandi - 30 december 2010 01:31

Sitter och kollar igenom min spellista. Har jättekul. Har gjort en fin liten text.   You make me hate sex, And you're a psycho killerAnd i'm fifteen, and you belong with me, and, and, wait for it, WHIIIITE HOOOOOORSEEEE.*and then you were a lovef...

Av maandi - 30 december 2010 00:04


Oj vad jag lovar saker. Jag har faktiskt knäppt bilder idag. Och imorgon ska jag berätta sånt där ''ointressant fjortisbloggar''saker. Och efter nyår byter jag antagligen blogg, om jag hinner fixa designen ;> Och ni bryr er. Puss! Och Oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se