maandins

Direktlänk till inlägg 18 november 2010

Hej.

Av maandi - 18 november 2010 20:03

TJA! Idag mår jag bra, det gör inte ont.

Som sagt,jag kan vara väldigt förhastad..

MEN, hursomhelst.Matteprov imorgon,vem är pepp på det?

Inte så många tror jag.Men vem vet.


Jag måste se Orion när den släpps.  

Älskar svenska tonårsfilmer även om dom är lite B sådär..

Nu ska jag mäta mina småkuddar, så jag kan göra fodral på EV imorgon.

(kommer kännas lite tråkigt utan dig lina, du är ju höjdpunken)

Ska säkert göra biologi också..Skulle inte förvåna mig.

Faaast först ska jag duscha. Sen kolla på en svensk B film.

Vart tog allt med skolan vägen? Bort, hihi.

Hejdå. (för jag är för dampig för att skriva så inget gör en mening)

Gud, satan, shit, herre, vad ego jag är..

 
ANNONS
 
Ingen bild

lina

18 november 2010 22:56

men shit va glad ja blev nu då! och skönt att du inte ha ont i dag.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maandi - 4 januari 2011 13:07


Nä nu satan. Hejdå bloggplatsen. Hejsan blogg.se Snälla,snälla,snälla,snälla fortsätt läs på den här.     Fick utav casssandraaaaaaaa, var massamassa smycken i paketen! ...

Av maandi - 3 januari 2011 12:26


Hej. Pappa kom nyss in med ett paket från Cassandra. Hahaha, ''first class mail''. HIHI. Ska öppna det, sen går jag och simmar. Sen ska jag byta blogg, sen byter jag den. Hejdå.   @weheartit ...

Av maandi - 31 december 2010 03:48

         (har klackisar på mä, bredvid stora systern vetdu)     (ronja fick smink. hon la läppstift på ögonen, mycket också. fint liksom)             (plus nattkläder. extra batteri,självutlösare,diffuser to ma camera.)   (rensade ru...

Av maandi - 30 december 2010 01:31

Sitter och kollar igenom min spellista. Har jättekul. Har gjort en fin liten text.   You make me hate sex, And you're a psycho killerAnd i'm fifteen, and you belong with me, and, and, wait for it, WHIIIITE HOOOOOORSEEEE.*and then you were a lovef...

Av maandi - 30 december 2010 00:04


Oj vad jag lovar saker. Jag har faktiskt knäppt bilder idag. Och imorgon ska jag berätta sånt där ''ointressant fjortisbloggar''saker. Och efter nyår byter jag antagligen blogg, om jag hinner fixa designen ;> Och ni bryr er. Puss! Och Oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se