maandins

Direktlänk till inlägg 6 december 2010

Jag tänker lite kanske, fantastiskt

Av maandi - 6 december 2010 23:08

Hej. Är väldigt förvirrad med allt, skolan, mig själv, livet, familjen, vännerna..

(mamma & pappa, var inte orolig. jag är stor och klarar det)


Fick femte Nattens Hus serie boken idag, eller, lånade på bibblan.

Så nu ska jag läsa om dom fyra första när jag äntligen fått femte.

Ååååh, längtar såååå till andra boken.

Det ska publiceras nio böcker sammanlagt, och den åttonde kommer ut 2011.

Tror Gud skojas lite med mig ibland (;


Fastnade för en mening i första;

Det är svårt att tro att någon så vacker kan vara så ond.

Men det är ju ganska sant, egentligen.


Fotosuget mitt är sisådär,är lite less på min kamera som den är.

Såå, jag hoppas att tomten vet att jag varit snäll,

så jag får lite saker jag önskat mig. Skulle bli så trevlans kul då.


Kul jag har. Eller kanske inte. Godnatt.

      

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maandi - 4 januari 2011 13:07


Nä nu satan. Hejdå bloggplatsen. Hejsan blogg.se Snälla,snälla,snälla,snälla fortsätt läs på den här.     Fick utav casssandraaaaaaaa, var massamassa smycken i paketen! ...

Av maandi - 3 januari 2011 12:26


Hej. Pappa kom nyss in med ett paket från Cassandra. Hahaha, ''first class mail''. HIHI. Ska öppna det, sen går jag och simmar. Sen ska jag byta blogg, sen byter jag den. Hejdå.   @weheartit ...

Av maandi - 31 december 2010 03:48

         (har klackisar på mä, bredvid stora systern vetdu)     (ronja fick smink. hon la läppstift på ögonen, mycket också. fint liksom)             (plus nattkläder. extra batteri,självutlösare,diffuser to ma camera.)   (rensade ru...

Av maandi - 30 december 2010 01:31

Sitter och kollar igenom min spellista. Har jättekul. Har gjort en fin liten text.   You make me hate sex, And you're a psycho killerAnd i'm fifteen, and you belong with me, and, and, wait for it, WHIIIITE HOOOOOORSEEEE.*and then you were a lovef...

Av maandi - 30 december 2010 00:04


Oj vad jag lovar saker. Jag har faktiskt knäppt bilder idag. Och imorgon ska jag berätta sånt där ''ointressant fjortisbloggar''saker. Och efter nyår byter jag antagligen blogg, om jag hinner fixa designen ;> Och ni bryr er. Puss! Och Oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se