maandins

Direktlänk till inlägg 7 december 2010

Mhm, ja, nej, okej.

Av maandi - 7 december 2010 23:40

Lånade ''Ursäkta att jag vill bli lite älskad'' idag.

Den är slut nu.


Och jag tror, att killar och tjejer har olika smärta.

Mitt hjärta gör ont igen,fast inte ledsen ont.

Utan typ, ontont, som i våras.

Då låg jag i sängen, kollade på stjärnorna och önskade mig saker,

och att allting skulle lösa sig, för stjärnor gör sånt, ellerhur?

Men nu kan jag inte se dom längre.


Mhm, ja, okej, vi säger så.

Bara allting blir okej så, mhm, visst, okej.

Och ordet ''förlåt'' finns inte i mitt ordföråd för det slösas bara då.

Så vi säger så. Hejdå, hör av dig. Snart tack, för det gör lite ont.


P.S Gud vad depp min blogg är. D.S

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maandi - 4 januari 2011 13:07


Nä nu satan. Hejdå bloggplatsen. Hejsan blogg.se Snälla,snälla,snälla,snälla fortsätt läs på den här.     Fick utav casssandraaaaaaaa, var massamassa smycken i paketen! ...

Av maandi - 3 januari 2011 12:26


Hej. Pappa kom nyss in med ett paket från Cassandra. Hahaha, ''first class mail''. HIHI. Ska öppna det, sen går jag och simmar. Sen ska jag byta blogg, sen byter jag den. Hejdå.   @weheartit ...

Av maandi - 31 december 2010 03:48

         (har klackisar på mä, bredvid stora systern vetdu)     (ronja fick smink. hon la läppstift på ögonen, mycket också. fint liksom)             (plus nattkläder. extra batteri,självutlösare,diffuser to ma camera.)   (rensade ru...

Av maandi - 30 december 2010 01:31

Sitter och kollar igenom min spellista. Har jättekul. Har gjort en fin liten text.   You make me hate sex, And you're a psycho killerAnd i'm fifteen, and you belong with me, and, and, wait for it, WHIIIITE HOOOOOORSEEEE.*and then you were a lovef...

Av maandi - 30 december 2010 00:04


Oj vad jag lovar saker. Jag har faktiskt knäppt bilder idag. Och imorgon ska jag berätta sånt där ''ointressant fjortisbloggar''saker. Och efter nyår byter jag antagligen blogg, om jag hinner fixa designen ;> Och ni bryr er. Puss! Och Oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se