maandins

Direktlänk till inlägg 11 december 2010

Barn,barn,barn.

Av maandi - 11 december 2010 10:24

TJA!

Asmysig kväll igår med flickorna små.

Kom hem, somnade på sängen med allting på lite efter tolv.

Vaknade halv sju, insåg att allting var på i rummet, släckte ner allt och la mig.

Insåg att det icke var någon id, med tanke på att småbarnen vaknar väl snart.

Så jag tände allt, gick upp och så var Moa(litenbebis) var vaken.

En halvtimme senare vaknade dom andra två och nu ska vi göra ansiktsmålningar.

Hejdå /barnen.

(Moa sover.)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maandi - 4 januari 2011 13:07


Nä nu satan. Hejdå bloggplatsen. Hejsan blogg.se Snälla,snälla,snälla,snälla fortsätt läs på den här. Fick utav casssandraaaaaaaa, var massamassa smycken i paketen! ...

Av maandi - 3 januari 2011 12:26


Hej. Pappa kom nyss in med ett paket från Cassandra. Hahaha, ''first class mail''. HIHI. Ska öppna det, sen går jag och simmar. Sen ska jag byta blogg, sen byter jag den. Hejdå. @weheartit ...

Av maandi - 31 december 2010 03:48

(har klackisar på mä, bredvid stora systern vetdu) (ronja fick smink. hon la läppstift på ögonen, mycket också. fint liksom) (plus nattkläder. extra batteri,självutlösare,diffuser to ma camera.) (rensade ru...

Av maandi - 30 december 2010 01:31

Sitter och kollar igenom min spellista. Har jättekul. Har gjort en fin liten text. You make me hate sex, And you're a psycho killerAnd i'm fifteen, and you belong with me, and, and, wait for it, WHIIIITE HOOOOOORSEEEE.*and then you were a lovef...

Av maandi - 30 december 2010 00:04


Oj vad jag lovar saker. Jag har faktiskt knäppt bilder idag. Och imorgon ska jag berätta sånt där ''ointressant fjortisbloggar''saker. Och efter nyår byter jag antagligen blogg, om jag hinner fixa designen ;> Och ni bryr er. Puss! Och Oc...

Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se